«Ήταν ο πρώτος μου, χωρίσαμε, αλλά βλεπόμαστε αν και έχει σχέση. Τον θέλω στη ζωή μου πάλι»

«Ο πρώτος μου έρωτας είναι σε σχέση, αλλά θελω να είναι στη ζωή μου»

Αγαπητέ Dr Love,

Με τον Ακη ήμασταν μαζί 5 μήνες. Απο την πρωτη μερα που γνωριστηκαμε ημασταν μαζι. Ηταν η πρωτη ολοκληρωμενη σχεση μου που την τελειωσα εγω για καποιον αλλον που γνωριζα ηδη ενα χρονο.Πιστευα οτι ηταν σωστη η κινηση μου εφοσον τον Ακη τον γνωριζα μολις 5 μηνες και ειχαμε και

θεμα με την αποσταση.Εν αντιθεσει ο αλλος ηταν κοντα μου και τον γνωριζα περισσοτερο καιρο.

Με τον Ακη παρ' ολα αυτα δεν σταματησαμε να μιλαμε. Ενα μηνα αφου χωρισαμε του ζητησα εγω να βρεθουμε.Εκεινο το βραδυ με φιλησε και με εβαλε παλι σε σκεψεις.Αυτος περασε σε στρατιωτι η σχολη και εγω σε ΑΕΙ.Παραλληλα εγω ημουν ακομα με τον αλλον.Τον Ακη τον ειδα ακριβως 2 μερες αφου χωρισα. Ετυχε να εχει αδεια και ηταν κοντα στα μερη μου. Εννοειται οτι τον φιλοξένησα και καναμε sex.
Ειχε προχωρησει την ζωη του με μια κοπελα που ηταν στο ιδιο μερος με την σχολη του. Ειπε θα την χωριζε αφότου εφευγε απο εκει.Εκεινο το βραδυ τον πηρε τηλεφωνο.Αυτος δεν το σηκωσε αλλα της εστειλε μηνυμα.Τοτε ζηλεψα.Ναι με τον Ακη ποτε δεν μιλουσαμε φιλικα ακομα και αν ειχαμε χωρισει και παντα λεγαμε οτι, οτιδηποτε και να γινει μεταξυ μας δεν θα υπαρχουν παρεξηγησεις και ανοητα πραγματα. Με πειραξε παρα πολυ που μιλουσε με την αλλη. Και εννοειται οτι το καταλαβε και του το εξεφρασα και με ενα τραγουδι που επαιζε στο μπαρ την ωρα που πιναμε το ποτο μας .Εφυγε την επομενη μερα. Απο εκεινη την μερα μιλουσαμε σχεδον καθε μερα.Χαλαρα παντα.

Τοτε εκανα και την βλακεια.Ηθελα να δω την κοπελα του.Την καναμε add στο facebook με μια φιλη μου απο το προφιλ της.Ηταν ομορφη κοπελα. Μελαχρινη με μπλε ματια. Λογικο να του ειχε αρεσει.Περασε σχεδον ενας μηνας και τοτε μου ειπε γιατι εκανα τετοια κατινια και οτι δεν περιμενε τετοιο πραγμα απο μενα.Ειχε αναφερει μαλιστα και το ενδεχομενο να μην μου ξαναμιλησει. Τοτε κατερευσα. Το να σταματησω να μιλαω εγω με τον Ακη μου φαινεται πιο τραγικο και απο τον Α' Παγκόσμιο Πολεμο!

Τοτε του απαντησα οτι ολα αυτα ειναι πραξεις ζηλειας μου και οτι πρωτη φορα αισθανομουν εγω ετσι.Τα καταλαβαινε ολα αυτα αλλα ειχε θυμωσει και ηθελε τον χρονο του μου ειπε. Προσφατα μιλησαμε παλι παρ' όλα αυτά η επικοινωνια μας δεν ηταν η ιδια οπως παλια. Νιωθω σαν ενα σωμα χωρις ψυχη που απλα ζει την καθημερινοτητα του χωρις να αισθανεται ουτε πονο ουτε χαρα.

Και μονο το ονομα του στις κλησεις και στα μηνυματα αρκει για να μου φτιαξει την διαθεση. Νομιζω τα εχω κανει ολα. Ημουν ειλικρινής σε όλα μαζί του εκτός απο την αιτια που χωρισαμε. Δεν μπορουσα και να του πω οτι τον χωριζω για αλλον. Κανενας δεν θα το δεχοταν!
Τωρα δεν ξερω τι αλλο να κανω. Εχουμε και μια τεραστια αποσταση που μας χωριζει.Προσπαθω να μην τον ενοχλω με τηλεφωνηματα και μηνυματα μου σχεδον καθολου για να μην γινομαι φορτική και για να εχει τον χρονο του αλλα εγω καθε μερα που περναει γινομαι ολο και πιο χαλια..Χρειαζομαι την συμβουλη σας οπωσδηποτε.

Ευχαριστω.
Keywords
Τυχαία Θέματα