Η διαφορά μεταξύ θεωρίας και πράξης

14:37 7/5/2012 - Πηγή: Queen.gr

Trendy μεν, αλλά...

Η Αγγελική είναι 34 ετών και είναι επιχειρηματίας. Το στυλ της είναι mix & match και το προσαρμόζει ανάλογα με την περίπτωση.

Η άποψη του Queen.gr:
Αξίζουν συγχαρητήρια στην Αγγελική για τον επίκαιρο συνδυασμό girlie, πουά φορέματος και denim jacket, που κάνουν όλο το look χαριτωμένο και ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι η αμπίρ γραμμή του φορέματος δεν βοηθάει τον μέσο, μεσογειακό σωματότυπο, άρα, ενδεχομένως, θα ήταν καλύτερη επιλογή μία

διαφορετική σιλουέτα- η γραμμή Α είναι, μάλλον, πιο κολακευτική. Τέλος, εκφράζουμε την ένστασή μας όσον αφορά τα ankle boots της, που δίνουν, μεν, ένα fashion forward twist στο όλο look θεωρητικά, πρακτικά, όμως, δεν είναι ό,τι πιο κολακευτικό, αφού «κόβουν» το πόδι στα δύο, προσθέτοντας όγκο στις γάμπες των περισσότερων- όσων, δηλαδή, δεν έχουμε την τύχη να διαθέτουμε τα skinny πόδια της Alexa Chung. Είναι εμφανές ότι η φίλη μας φροντίζει να ακολουθεί την μόδα και να ενημερώνεται για τα trends, παρόλα αυτά βασικό ρόλο, για να θεωρηθεί κάποιος stylish είναι να μπορεί να τα «αποκωδικοποιεί» και να τα ενσωματώνει στην προσωπικότητα, την καθημερινότητα και την εμφάνισή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα