Η Kristen Stewart δημοσίευσε το πρώτο της «ερωτικό» ποίημα! Διαβάστε το

H διάσημη ηθοποιός... «ξεγυμνώνεται»!

Τελικά αυτό το κορίτσι, έπειτα από κάποια χρόνια που τη γνωρίζουμε και κάποιες όχι και τόσο καλές ταινίες, μπορούμε να πούμε ότι δε σταματά να μας εκπλήσσει, παρά το νεαρό της ηλικίας της!

Αν νομίζατε λοιπόν ότι η Kristen Stewart, είναι μία... κενή star που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βγάζει λεφτά και να γίνεται πρωτοσέλιδο, κάνετε τεράστιο λάθος!

Κυρίες και κύριοι, ήρθε η ώρα να σας συστήσουμε την... ποιήτρια Stewart, μιας και όπως αποκάλυψε η ίδια, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour, τα τελευταία χρόνια, δε σταματά να γράφει ποιήματα!

Όπως είναι φυσικό, ο δημοσιογράφος που έκανε τη συνέντευξη, επειδή μυρίστηκε το λαβράκι, την έπεισε να διαβάσει ένα από τα... πονήματά της! Έπειτα από πίεση, λέμε τώρα, η Kristen τελικά αποφάσισε να απαγγείλει το My Heart Is a Wiffle Ball/Freedom Pole, το οποίο και έγραψε το 2012, λίγο μετά το γνωστό πια σκάνδαλο απιστίας!

Η ίδια βέβαια, παραδέχτηκε ότι ντρέπεται πολύ που διαβάζει κάποιο από τα ποιήματά της ενώ είπε: «Μου αρέσει να καταπιάνομαι με διάφορα πράγματα. Δε θέλω να ακουστώ ψώνιο, αλλά κάθε φορά που τελειώνω ένα ποίημα, νιώθω όπως ακριβώς όταν έχω τελειώσει μία πολύ καλή σκηνή. Είμαι πάντα σε φάση, ουάου αυτό είναι τρομερό»!

Η Kristen μόλις σύγκρινε τη συγγραφική της δεινότητα με εκείνη της υποκριτικής. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα