Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Καλή εβδομάδα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο δίνοντας τα ηνία στο συναίσθημα, το ένστικτο, την οικογένεια και τη... μαμά! Από την άλλη, με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η πλάνη εμφανίζεται εκεί που δεν την περιμένετε. Αποφύγετε λοιπόν να ενδώσετε ή να προχωρήστε σε καταστάσεις, για τις οποίες το ένστικτο σας κρίνει ως «περίεργες». Ακόμη φροντίστε να έχετε εύκαιρες αλοιφές για τσιμπήματα και καταπραϋντικά στομάχου...


ΚΡΙΟΣ

«Κοιτάξτε και λίγο μπροστά, όχι μόνο πάνω»

Ίσως να έχετε την διάθεση να κυνηγήσετε ένα εξωτικό θησαυρό όμως με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνας ίσως αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρός. Η ασάφεια και η ασυνεννοησία δεν αποτελούν καλούς οιωνούς για να κάνετε ανοίγματα για αυτό μην παίρνετε αψήφιστα τα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν. Προσέχετε τις πράξεις σας γιατί μετατρέπονται σε συνήθειες. Οι γεννημένοι του 1970 θα ασχοληθείτε με τον εξωραϊσμό του γραφείου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Δεν είναι καιρός για πρίγκιπες»

Δεν είναι μια μέρα που αξίζει να παλέψετε με τα γουρούνια διότι εσείς θα λερωθείτε και αυτά θα την καταβρούν. Κάνετε ένα βήμα πίσω, σκεφτείτε, θέστε ένα στόχο και ξεκινήσετε από την αρχή. Στον αισθηματικό τομέα, θα έχετε την τάση να ψάχνετε ψεγάδια. Αν και η πρόθεσή σας είναι καλή, είναι προτιμότερο να μην ξεχνάτε τα όμορφα μαργαριτάρια της σχέσης σας. Οι γεννημένοι του 1951 θα αλλάξετε στυλ ντυσίματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Δεν είναι φαβορί το άλογο που ποντάρετε»

Αγαπάτε τα παιχνίδια και ιδιαίτερα αυτά που έχουν εναλλαγές και γρήγορη πλοκή και σήμερα ίσως παίξετε το γαϊτανάκι στον αισθηματικό τομέα. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σας χτυπά τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά σε μια συνεργασία στην οποία ρισκάρετε πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείτε να κερδίσετε. Αποφύγετε την προχειρότητα και την επιπολαιότητα σε σοβαρά ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1973 δεν θα αφήσετε τις ρυτίδες να αγγίξουν την ψυχή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ανοίξετε τα αυτιά σας»

Σήμερα, χρειάζεστε ησυχία για να ακούσετε τους χτύπους της επαγγελματικής σας ευσυνειδησίας που σας λέει ότι «κάτι δεν πάει καλά». Μη συμμετέχετε σε συνεργασίες που δεν σας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους διότι ίσως βρεθείτε στη συνέχεια μπροστά σε ένα αδιέξοδο στο οποίο δεν θα ξέρετε από πού ακριβώς μπήκατε. Κάντε διερευνητικές ερωτήσεις σε μια νέα αισθηματική γνωριμία και θα βγείτε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι του 1976, μην αφήνετε το χρόνο να φεύγει χωρίς να κάνετε αυτό που θέλετε.

ΛΕΩΝ

«Μακριά από όλους»

Η απόσταση σήμερα από τα πράγματα μπορεί πρώτα να σας χαρίσει την ηρεμία και έπειτα τη σοφία. Στην αισθηματική ζωή ίσως κυνηγήσετε χίμαιρες και βρεθείτε αντιμέτωποι με θολά νερά και τρικυμίες. Ένα ζήτημα που αφορά σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας θα σας βάλει στη διαδικασία να δείξετε ένα πιο σκληρό πρόσωπο, προκειμένου να προστατέψετε την αξιοπρέπειά σας. Οι γεννημένοι του 1972 δ

Keywords
Τυχαία Θέματα