Γιατί ο κ. Ταγματάρχης κοιμάται νωρίς;

Ξημερώματα. Το μαξιλάρι κάνει τα κόλπα του, δηλαδή σα να ψιθυρίζει περίληψη προβλημάτων μόλις ξαπλώνεις. Άνοιγμα τηλεόρασης. Δε μπορεί! Όλο και κάποιο λατρεμένο τηλεμάρκετινγκ θα παίζει ή καμία Τζοβάνα Φραγκούλη ή Γιάννη Φέρτη σε σίριαλ ξεχασμένο και απ'τους ίδιους. Ετ1. Ρωσική ταινία!

Κόλλημα! Ο Λένιν, ο Λεονίτ (Μπρέζνιεφ ντε), σε μικρές αναφορές στον χειμαρρώδη λόγο. Ένα ζευγάρι μονίμως γυμνό. Ο άνδρας πλάτη, η γυναίκα μπροστά. Ο άνδρας έχει στη πλάτη τατουάζ λες και του τα'κανε παιδάκι. Ήλιους, καραβάκια, τεθλασμένες γραμμές.

Ειδές άμα κάνεις τατού εκεί που δεν μπορείς να δεις; Σε κοροϊδεύει ο καλλιτέχνης και βάζει το παιδί του να μαθαίνει. Αυτοί οι γυμνοί κάνουν σεξ, ενώ μετά συζητούν στην τουαλέτα γυμνοί.

Αυτός στη λεκάνη, εκείνη στο ντουζ. Αυτόν τον λένε Σκώρο! Μετά κόβει κάτι βόλτες ένας μεσόκοπος με μουστάκι, που όμως φορεί κορσέ γυναικείο και τακούνι και τον λένε Βολίδα! Ενδιάμεσα μας δείχνει δυο έντομα που είναι αλογάκια της Παναγιάς, να ζευγαρώνουν και μας εξηγεί πως το θηλυκό πρώτα κάθεται ακίνητο και μετά τρώει το κεφάλι του αρσενικού, πράγμα που συμβολίζει σπουδαία μάλλον πράγματα για τις σχέσεις.

Προς το τέλος δείχνει δυο νεκροθάφτες να βάζει ο ένας φωτιά στον ποπό του άλλου, γελώντας διότι αποδεικνύουν πως άμα πέρδεσαι πιάνει φωτιά! Ο Σκώρος μας περιγράφει το δωμάτιο πως μυρίζει «μούχλα, σάπια δόντια και καμμένες πορδές»!!!!!
Μετά πεθαίνει ο Σκώρος και τελειώνει το έργο με ένα ρωσικό εμβατήριο, σοβιετικού τύπου! Το πώς τους ήρθε και αγόρασαν αυτή τη ταινία στη ΕΤ είναι ένα ερώτημα, που όμως μας επιτρέπει να συμπεράνουμε τα εξής: α) η βότκα είναι κακό πράγμα διότι δε μπορεί πιωμένοι έκαναν αυτή την ταινία, β) τα ανθρώπινα αέρια αναφλέγονται, γ) ο κ. Ταγματάρχης κοιμάται νωρίς και δεν βλέπει τι παίζουν τα κανάλια που διοικεί αργά τη νύχτα, δ) καλύτερα στα σκοτάδια με τα προβλήματα μας παρά Ρώσοι σε ταινία...

Keywords
Τυχαία Θέματα