Προβλέψεις Ταρό Ιουλίου για τα 12 ζώδια


Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Ιούλιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;




ΚΡΙΟΣ

ΧΙΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ο έρωτας προ των πυλών

Γενικά: Τον Ιούλιο ένα ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο, ώστε να δημιουργηθεί καινούργιος χώρος για μια νέα αρχή.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι περπατάτε πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί. Οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί σας έχουν κουράσει. Για τους αδέσμευτους ένας απρόβλεπτος έρωτας από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας ενθουσιάσει.

Επαγγελματικά:

Εκμεταλλευτείτε τις αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

Οικονομικά: Λύσεις από το πουθενά θα σας ανακουφίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μετριοπάθεια και υπομονή

Γενικά: Το μήνα αυτό εστιαστείτε στο σκοπό σας και αντιμετωπίστε τις υποθέσεις σας με ηρεμία και μέτρο. Μην διασκορπίζετε την ενέργεια σας σε πράγματα επουσιώδη.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ξεκαθαρίστε τι θέλετε αλλά αποφύγετε συζητήσεις σε σημαντικά θέματα. Για τους αδέσμευτους μια νέα γνωριμία θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Επαγγελματικά: Υπερβολές και σκαμπανεβάσματα στο χώρο της εργασίας σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε μπορεί να αναθεωρηθούν.

Οικονομικά: Ανάκαμψη στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΧV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Παιχνίδια ανταγωνισμού και εξουσίας

Γενικά: Αυτό το μήνα, αν νομίζετε ότι ελέγχετε ανθρώπους και καταστάσεις, απατάστε. Αναγνωρίστε και αποδεχτείτε τα λάθη σας όσο είναι καιρός.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε κουράσει το σύντροφο σας με τα καμώματα σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί πάντα μαζί σας. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε συναρπαστικές εμπειρίες.

Επαγγελματικά: Ξεδιπλώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις που είχατε αφήσει για καιρό στο περιθώριο. Παρ' όλα τα εμπόδια οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν.

Οικονομικά: Προσοχή τα έξοδα σας είναι στο κόκκινο. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΧVΙ ΠΥΡΓΟΣ

Διαφωνίες θα σας αποσυντονίσουν

Γενικά: Το μήνα αυτό οι αντοχές σας δοκιμάζονται από καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις. Αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογενείας σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι περιμένετε πολλά από το σύντροφό σας. Μειώστε τα ξεσπάσματα οργής γιατί η υπεροψία σας τυφλώνει. Οι αδέσμευτοι θα απολαύσετε μια μυστική σχέση.

Επαγγελματικά: Εντάσεις, αντιπαραθέσεις και ρήξεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Παρασκήνιο και παραπληροφόρηση. Μην πιστεύετε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν. Κρατήστε κλειστά τα χαρτιά σας.

Οικονομικά: Κοντρολάρετε τα έξοδα σας γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

ΧVΙΙ ΑΣΤΕΡΙ

Η θεά τύχη σας χαμογελά

Γενικά: Τον Ιούλιο η ευλογία του σύμπαντος είναι μαζί σας. Θα σας παρουσιαστ

Keywords
Τυχαία Θέματα