Γιατί έδιωξαν την Rihanna από γνωστό tattoo studio;

Γιατί ακόμη και οι διάσημες τρώνε πόρτα...

Είναι όμορφη, διάσημη και ένα από τα πιο hot ονόματα στη showbiz. Oι μετοχές της έχουν ανέβει τρελά και στο μυαλό μας την έχουμε ως ένα από τα πιο sexy θηλυκά του Hollywood. Όλοι μας θεωρήσαμε τρελό τον Chris Brown που είχε τέτοιο κορίτσι και το παράτησε, αλλά τελικά δεν είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να της αντισταθεί.


Όλοι γνωρίζουμε

τη λατρεία της τραγουδίστριας στα tattoo. Έχει ουκ ολίγα στο κορμί της και συγκεκριμένα, ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δεκατέσσερα! Αυτή τη φορά θέλησε να κάνει κάτι πιο... πρωτότυπο και αφού έχει ήδη κοσμήσει τα περισσότερα σημεία του κορμιού της είπε να επιλέξει να κάνει το επόμενό της στο... πρόσωπo.

Ναι, καλά διαβάσατε! Ζήτησε από τον tattoo artist της να της χτυπήσει tattoo πάνω στο πρόσωπό της και φυσικά εκείνος ως πιο μυαλωμένος, της το αρνήθηκε. Μάλιστα της τόνισε ότι αυτό που ζητάει είναι τρελό και ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να της το κάνει, γιατί είναι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα το μετανιώσει. Άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί, είπαν ότι η ατίθαση Rihanna τον παρακάλαγε αρκετή ώρα, αλλά εκείνος δεν πειθόταν με τίποτα... Ευτυχώς!


Μήπως ήρθε η ώρα να ηρεμήσει λίγο η αγαπημένη... RiRi;

 

Διαβάστε ακόμα:

Hot hot hot! Δείτε την sexy φωτογράφηση της Rihanna, παρέα με την Kate Moss

Δείτε τη Rihanna ολόγυμνη σε εξώφυλλο αντρικού περιοδικού (φωτός)

Rihanna- Katy Perry: το ιστορικό μίας φιλίας που κατέληξε σε μαλλιοτράβηγμα

Keywords
Τυχαία Θέματα