Φερεντίνος-Χρηστίδου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους και γιατί ενοχλήθηκαν

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι οι Χρήστος Φερεντίνος και Σίσσυ Χρηστίδου από τις διαρροές που τους φέρνουν να είναι σε ρήξη και να έχουν πολλά καβγαδάκια στις συσκέψεις της εκπομπής μετά τη 1 το μεσημέρι.

Τα ποσοστά τηλεθέασης είναι πλέον σταθερά κοντά στο 25% και αυτό έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα το κανάλι αλλά και την ομάδα που βρίσκεται μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Χρήστος και Σίσσυ

ξέρουν τι ρόλους έχουν και αυτό φαίνεται και στον τηλεοπτικό αέρα.

Αρχικά θα συμφωνήσουμε ότι κάπου είχε χαθεί το κοντρολάρισμα του πόσου χρόνου θα μιλάνε. Πλέον όμως υπάρχει ρόλος, πειράγματα και χιούμορ. Η Σίσσυ δένει με τις πλάκες του παρουσιαστή που σιγά-σιγά μπαίνει και στο κλίμα του κοινωνικού σχολιασμού. Πριν λίγες μέρες κάποιοι φωτογράφησαν το δίδυμο ότι έχει τσακωμούς πίσω από τις κάμερες και αυτό δε βοηθάει στο καλό κλίμα της προετοιμασίας. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει πάντως... Φερεντίνος και Χρηστίδου κάνουν παρέα, μιλούν στο τηλέφωνο και συμφωνούν σε πολλά από αυτά που προτείνει ο Παύλος Σταματόπουλος στη δομή και στο στήσιμο του προγράμματος. Μάλιστα στη χθεσινή σύσκεψη ήταν ενοχλημένοι πως βγαίνουν τέτοια πράγματα στην δημοσιότητα όταν δεν ισχύουν καθόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα