Τι προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιεί η Μαρία Κορινθίου;

Σας έχουμε την απάντηση. Δείτε την να βάφεται και να μας αποκαλύπτει ποια είναι τα προϊόντα που ξεχωρίζει και φοράει.

Αποτελεί το πρότυπο της μεσογειακής ομορφιάς και ξέρει να τονίζει τα χαρακτηριστικά της με το μακιγιάζ έτσι, ώστε να κάνει ακόμη πιο έντονο τα ταμπεραμέντο της. H ομορφιά της Μαρίας Κορινθίου, έχει κοινά με την κλασική ιταλική ομορφιά. Θυμηθείτε άλλωστε ότι έχει χαρακτηριστεί ως η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι.

Όλες τις ώρες της ημέρας φροντίζει το μακιγιάζ της ώστε να είναι προσεγμένο, όπως λέει και εμπιστεύεται το maquillage Giorgio Armani.

Η σύνδεση της με την ιταλική ομορφιά την οδήγησε σε αυτά προϊόντα; Ίσως, αλλά, σίγουρα την κράτησαν οι υπέροχες υφές και η ποιότητα τους.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στην επιδερμίδα είναι το Face fabric No 4 για να δώσει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και το Fluid Sheer No 8 για να δώσει λάμψη. Στα μάτια προτιμάει το έντονο μακιγιάζ με μολύβι και σκούρα σκιά και πιο συγκεκριμένα το Smooth Silk eye pencil Νo 4 και την Maestro mono eye shadow Νo 23. Η μάσκαρα Eyes to kill excess Νo 1 είναι αυτή που ολοκληρώνει το μακιγιάζ των ματιών.

Ένα, όμως, από τα πιο χαρακτηριστικά της σημεία είναι τα χείλη της και η αγάπη της για το κόκκινο κραγιόν, -ως γυναίκα με έντονη θηλυκότητα. Για να έχει το τέλειο κόκκινο προτιμάει το κραγιόν Rouge d'Armani Νo 400, ένα βαθύ και πλούσιο κόκκινο που τραβάει πάνω της όλα τα φώτα εντός θεατρικού πλατό στον ρόλο της Εσμεράλντα στο έργο «Η παναγία των Παρισίων» αλλά και εκτός.

Φωτογραφίες: Papadakis

Keywords
Τυχαία Θέματα