Όλγα Λαφαζάνη: Πόσο άλλαξε ο ερχομός της κόρης τους τη ζωή τους

Λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κόρης της Όλγας Λαφαζάνη και του Νίκου Οικονόμου η δημοσιογράφος μιλάει για τις αλλαγές στη ζωή της από τη στιγμή που δημιούργησε τη δική της οικογένεια και το είδος μητέρας που αντιπροσωπεύει.

Η Όλγα Λαφαζάνη παραδέχεται πως είναι κολλημένη πάνω στη μικρή και κάνει τεράστιες προσπάθειες για να το ελέγχει έτσι ώστε να γίνει ανεξάρτητη. «Ο Νίκος προσπαθεί να την αφήνουμε και λίγο μόνη της για να μάθει να περνάει καλά χωρίς να έχει

πάντα κάποιον δίπλα της. Σ΄ αυτό όμως που συμφωνούμε και οι δύο είναι πως πάντα την παίρνουμε μαζί μας ακόμα και στη λαϊκή ή το σουπερμάρκετ. Στο μόνο που δεν μας ακολουθεί είναι οι βραδινές μας έξοδοι που κι αυτές είναι περιορισμένες», λέει στο entertv.

Όσο για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ζευγαριού, ο ερχομός της κόρης τους η Όλγα Λαφαζάνη αναφέρει: «Αντικειμενικά και μόνο να το πάρει κανείς προστίθεται ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια, οπότε αυτόματα αλλάζουν οι ισορροπίες. Σίγουρα όμως έχει αλλάξει προς το καλύτερο!!!»

Η δημοσιογράφος, όμως, νιώθει πολύ τυχερή και ως σύζυγος και ως μητέρα αφού ο Νίκος Οικονόμου είναι στο πλάι της από την πρώτη στιγμή και τη βοηθάει με το παιδί. «Ο Νίκος από την πρώτη στιγμή της σχέσης μας, μου είχε δείξει πόσο καλός πατέρας είναι, καθώς έχει άλλη μια κόρη. Με βοηθάει πάρα πολύ πρακτικά και ψυχολογικά. Από τη μέρα που γεννήθηκε η μικρή έχει αναλάβει αποκλειστικά τη βραδινή βάρδια, κάτι που με ξεκουράζει πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα