Ένα σοφιστικέ make-up

Το Radically No Surgetics του Givenchy παίζει σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση του ώριμου δέρματος.

Υφή serum και βάση σιλικόνης για το make-up του Givenchy, Radically No Surgetics Age-Defying & Perfecting Foundation. Γλιστράει απλά πάνω στην επιδερμίδα και εξαφανίζεται ανάμεσα στα δάχτυλα, καθώς απλώνεται και μεταμορφώνεται αφήνοντας το δέρμα αμέσως απαλότερο και απόλυτα βελούδινο με ένα φυσικό φινίρισμα.

Σχεδιασμένο από τον Nicolas Degennes, τον Artistic

Director of Makeup and Colours του Givenchy, αυτό το make-up αξιοποιεί τα πιο φωτεινά συστατικά για να επαναφέρει την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας. Αν είστε ανάμεσα σε δύο αποχρώσεις, προτιμήστε την πιο ανοιχτή γιατί πάντα οι πολύ σκούρες αποχρώσεις τείνουν να δείχνουν πιο γερασμένα τα χαρακτηριστικά.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο Radically No Surgetics Age-Defying & Perfecting Foundation είναι η Perfect Surfacing Complex, που ελέγχει το φως, κρύβει τις ατέλειες στο ώριμο δέρμα, απαλύνει τις ανομοιομορφίες και σβήνει τις γραμμές. Το εφέ της μάσκας, που έτσι κι αλλιώς δεν ενδείκνυται στις γυναίκες με ώριμο δέρμα μπορεί να είναι καταστροφικό, καθώς τονίζει τις ρυτίδες. Αυτό ακριβώς, αποφεύγει αυτό το make-up του Givenchy που καταφέρνει να γίνεται ένα με την επιδερμίδα, να την κρατάει απαλή και ενυδατωμένη –ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει και με αντηλιακή προστασία SPF15- και να παραμένει αναλλοίωτο χωρίς να χάνει την απόδοση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα