Έμαθε για την επανίδρυση, πλάκωσε και η κ. Λουκά

Μια ταραχή να πεις, μια χαρά για κάποιους, ένα πράγμα σα σε δουλειά να βρισκόμαστε τρέχανε να ψηφίσουν Κυριακάτικα τον έναν υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Βενιζέλο, που μετά είπε με χαρά, πως επανιδρύθηκε το Κίνημα απ'την τόση δημοκρατία.

Εμείς τώρα ως λαός, τηλεφωνιόμασταν μεταξύ μας και λέγαμε αστεία τύπου «είμαι αμετακίνητη στο να ψηφίσω μικρό κόμμα γι αυτό και υποστηρίζω ΠΑΣΟΚ» αλλά εμείς είμαστε και απολιτικ του life

style και ποιος να μας υπολογίσει σε τίποτα άλλο εκτός απ την φορολογία! Και πάει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στα γραφεία στην Ιπποκράτους και τρέχουν τα κανάλια και οι οπαδοί. Τρέχει και η κ. Ελένη Λουκά. Από τα χριστιανικά ήθη το ξεκίνησε και γύριζε με τους σταυρούς (ήμαρτον και είναι και άγιες μέρες), έξω από πλατό, σινεμά και θέατρα φωνάζοντας αμαρτωλούς κυρίως τον Ψινάκη και τον Ρουβά, στην πολιτική το γύρισε και αυτή. Ήξερα πως με την κρίση οι δημοσιογράφοι της ψυχαγωγίας το γυρνάνε στην ενημέρωση, αλλά πως και οι χριστιανοί θέλουν να τοποθετηθούν για την επανίδρυση, με κάνει και τα χάνω εντελώς!

Μέσα στο παραληρηματικό όπως πάντα –ναι, έχω επίγνωση- προβληματισμό μου μπορώ να απορήσω που χάθηκαν οι κ.κ. Τσούνη με την κοτσίδα αλά Γκόλφω χωρίς Τάσο, Πόπη Μαλιωτάκη ή Μπριζολέ, Πέπη Τσεσμελή και Λεωτσάκος, Πλανητάρχης ή Μπουγάς ο μεγαλοπρεπής και τόσοι άλλοι που μας κράτησαν συντρόφια τόσα και τόσα χρόνια, με πλήρη ενημέρωση για τον βίο και την πολιτεία τους και αν έχουν και αυτή άποψη για τη επανίδρυση η εν γένει την πολιτική.

(σ.σ: για την Τζούλια, δεν ρωτάω! Ξέρω! Ίδρυσε κόμμα. Ευτυχώς και σωθήκαμε)!

Keywords
Τυχαία Θέματα