Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: « Δεν θα ‘θελα τη ζωή της Ζέτας».

08:07 6/6/2012 - Πηγή: Queen.gr

Οι πρώην μεγάλες αμοιβές, η Ζέτα και ο φόβος της ανεργίας.

Αν θεωρήσουμε ότι οι άνθρωποι είμαστε αυτό που πιστεύουν οι άλλοι για μας, τότε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ειναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τρίτων, είναι : Αγαπημένη και πιστή φίλη, καλή συνεργάτης, δίκαιος άνθρωπος, ευγενική ψυχή. Όσον αφορά στο ταλέντο της, εκεί δεν χωράει καμία συζήτηση.
Την βλέπουμε στις επαναλήψεις του "Πάρα πέντε", σε πολλά γκεστ διάφορων σίριαλ, στην υπερπετυχημένη θεατρική

παράσταση "Ο παππούς έχει πίεση" κι όμως δεν είναι αρκετό. Η Ελισάβετ δεν είναι ποτέ αρκετή, θέλουμε κι άλλη.


Τι σου έμαθε η φετινή σεζόν; Τα συμπέρασμα έβγαλες;
Αυτή η σεζόν εμένα μου ανέτρεψε αυτά που πίστευα. Η σκέψη μου, η πρωτοβουλία μου, η προσωπικότητά μου και ό,τι φέρω σαν άνθρωπος, ανατράπηκε. Μου έδειξε την αδυναμία της ύπαρξής μου. Ό,τι και να κάνεις, δεν μπορείς ν' αποφύγεις το γεγονός ότι άλλοι αποφασίζουν για σένα. Ακόμη και η ψήφος μας, παρόλο που η Ελλάδα αποφάσισε ότι θέλει οικουμενική κυβέρνηση, προσπαθούνε να μας πείσουν ότι θέλουμε κάτι άλλο. Με έχει φοβίσει αυτή η σεζόν.

Ψήφισες στις προηγούμενες εκλογές;
Φυσικά και ψήφισα.

Αισθάνεσαι τυχερή που μέσα στην κρίση, βγάζεις κάποια λεφτά;
Αισθάνομαι τυχερή που έχω δουλειά, ενώ κάποιοι άλλοι, όχι. Τα λεφτά που βγάζω είναι για να ζω. Είμαι όσο τυχεροί είναι αυτοί που έχουν ακόμη τη δουλειά τους. Δεν σημαίνει όμως, ότι βγάζω και χρήματα. Αλλά πώς μπορείς να χαίρεσαι, όταν τρέμεις μην χάσεις τη δουλειά σου και όταν οι άλλοι δίπλα σου είναι δυστυχισμένοι;

Ετοιμάζεστε για περιοδεία μέσα στο καλοκαίρι με το "Ο παππούς έχει πίεση". Τις καλές εποχές θα έλεγες όχι για να ξεκουραστείς; Τα όχι είναι πολυτέλεια πλέον;
Εγώ πήγαινα περιοδεία και τις καλές εποχές, που λες και εσύ. Η περιοδεία είναι μέρος της δουλειάς μου και εγώ το θέατρο δεν το άφησα ποτέ, γι αυτό δεν έπαθα τίποτε όταν τέλειωσε η τηλεόραση. Δεν θίχτηκα, δεν έπαθα τίποτε, γιατί έκανα πάντα θέατρο και χειμώνα και καλοκαίρι.

Είχες προτάσεις για τηλεόραση;
Η αλήθεια είναι ότι έτυχε να συζητήσω κάτι φέτος, αλλά δεν θα το κάνω. Έχω το θέατρο, την περιοδεία και μου πρότεινα για καθημερινό σίριαλ, αλλά δεν θα τα καταφέρω από άποψη χρόνου.

Σε ενοχλεί που ενώ προέρχεσαι από μια γενιά με μεγάλα κασέ, πλέον δεν υπάρχουν χρήματα;
Με ενοχλεί που βουλιάζουμε, που δεν έχουμε να φάμε. Εγώ όλη μου τη ζωή δεν έβγαζα κλεφτά, έτυχε για δύο χρόνια να βγάλω από τύχη, αλλά είμαι χαρούμενη που έχω ακόμη τη δουλειά μου και αυτή τη δουλειά δεν την κάνεις για να βγάλεις χρήματα.

Πόσο νερό έριξες στο κρασί σου σε ότι αφορά τις αμοιβές, είτε για σίριαλ, θέατρο ή διαφημίσεις;
Δεν έτυχε να έχω πρόταση για διαφημίσεις και δεν ξέρω να σου πω, αλλά στο θέατρο εγώ παίρνω ποσοστά. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει, ο κόσμος έχει αλλάξει και πλέον τα θέατρα δουλεύουν κάποιες μέρες. Αντίστοιχα βλέπω πολλούς επιχειρηματίες που κατήργησαν τη συλλογική σύμβαση και παίρνουν ηθοποιούς με

Keywords
Τυχαία Θέματα