Καλομοίρα: Μιλάει για τα δίδυμα που περιμένει!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Καλομοίρα καθώς μόλις πριν λίγες εβδομάδες έμαθε πως είναι έγκυος ενώ μόλις πριν από λίγες μέρες έμαθε και ότι περιμένει δίδυμα!

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης πετάνε στον έβδομο ουρανό από ευτυχία καθώς ήθελαν πάρα πολύ να γίνουν γονείς. Όπως αποκαλύπτει η Καλομοίρα, δεν είχαν σχεδιάσει την εγκυμοσύνη αλλά: «λέγαμε 'μετά τον Απρίλιο... όποτε μας έρθει με το καλό'. Τελικά μας ήρθαν –και δύο!- τον επόμενο μήνα. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να αφήσω τα μαλλιά μου στο

φυσικό τους χρώμα και να πάρω βιταμίνες για την εγκυμοσύνη». Όπως η τραγουδίστρια εκμυστηρεύεται στο ΟΚ, όταν έμαθε ότι είναι έγκυος: «αρχίσαμε να κλαίμε με την πεθερά μου. Ήταν μεγάλο σοκ. Δεν είχε καν περάσει από το μυαλό μου. Η μητέρα μου μου είχε πει πολλές φορές ότι στην οικογένειά τους υπήρχαν δίδυμα και από την πλευρά του παππού και από την πλευρά της γιαγιάς, αλλά δεν το είχα πάρει καθόλου σοβαρά». Βέβαια, τίποτα δεν είναι εύκολο για την Καλομοίρα καθώς αποκαλύπτει πως δεν έχει καλή εγκυμοσύνη: «... όλοι μου λένε ότι θα αλλάξει σε μερικές εβδομάδες. Μένω στο σπίτι της πεθεράς μου γιατί έχω πολλές ζαλάδες και εμετούς. Εκείνη μου μαγειρεύει και με βοηθάει πολύ. Αισθάνομαι περίεργα γιατί όλες οι μυρωδιές με πειράζουν πολύ... Επίσης έχω γίνει κουραστική με τα φαγητά! Μια μέρα θέλω μόνο μακαρόνια με τίποτα από πάνω, την επόμενη θέλω μόνο φρεσκοκομμένες πατάτες τηγανητές με κέτσαπ και την επόμενη μέρα πατάτες φούρνου με φέτα από πάνω. Δεν ξέρω τι να πω. Του έχω τρελάνει λίγο όλους!»

Keywords
Τυχαία Θέματα