Είπαν και ελάλησαν...


...και τα ακούσαμε και πόσο περισσότερο να λαλήσουμε πια;

Μαριάννα Ντούβλη, σταρ: «Η Τζούλια (Αλεξανδράτου) δεν έχει το μορφωτικό επίπεδο για δικό της κόμμα». Εδώ που τα λέμε οι άλλοι αρχηγοί, οι κανονικοί, το 'χουν!

Κατερίνα Παπουτσάκη, μοιραία: «Δεν μου λείπουν τα λεφτά της τηλεόρασης». Είδες τι καλά πλήρωνε τα προηγούμενα χρόνια;

Νατάσσα Ράγιου, για μας

πάντα δημοσιογράφος και ουχί πολιτικός: «O κόσμος βρίζει και αποκαλεί λαμόγια πρόσωπα που ο ίδιος ψήφιζε επί είκοσι και τριάντα χρόνια, με τι κριτήρια άραγε»; Τα δικά του! Διότι με δανικά κριτήρια των ίδιων των πολιτικών δεν γίνεται!

Γιώργος Μητσικώστας, μεγάλος: «Βιώνω την ανασφάλεια, όπως όλοι αν θα έχω δουλειά αύριο». Και μη σου πω και την ανασφάλεια όπως όλοι, αν θα έχουμε αύριο, αύριο.

Νατάσσα Ράγιου, επιμένει στο «πολίτικος»: «Όλους μας έχει τσακίσει η οικονομική κατάσταση και πρέπει να συνέλθουμε. Χρειαζόμαστε ελάχιστα πράγματα για να περνάμε καλά. Πολύ λιγότερα απ' αυτά που είχαμε μάθει να ξοδεύουμε από έναν άκρατο καταναλωτισμό». Α! Γι' αυτό μας παίρνει τα λεφτά το κράτος για να μάθουμε πώς να περνάμε καλά και να μη ξοδευόμαστε από μόνοι μας!

Γιάννης Παπαμιχαήλ, συνάδελφος Ραγιου, πολιτικός: «Είπα στον πρόεδρο (σ.σ: Τον Καρατζαφερη), να χρησιμοποιούν οι πολίτες όπλα που πετούν ρεύμα, αντί για κανονικά όπλα, ούτως ώστε να μην υπάρχει κάποιος θάνατος». Α! Ωραία! Να πάρουμε και από εκείνα τα αλλά, που πετούν νερό, να δροσιζόμαστε το καλοκαίρι!

Γιάννης Στάνκογλου, ωραίος: «Άμα ξυπνήσω ένα πρωί και μπορεί να 'χω πιει 2 ποτά ας πούμε και ακούσω μια μουσική, μπορεί να κλάψω. Το πρωί, έτσι»; Πάνω από κλαμπ ζείτε; Και ξύπνημα πρωί και δυο ποτά καπάκι και καλή μουσική;

Άλκηστης Πρωτοψάλτη, respect: «Μέχρι ενός σημείου όλα αυτά τα ιντερνέτ, φεις μπουκ και τουιτερ είναι χρήσιμα. Δεν μπορώ όμως να ανταλλάξω ένα άγγιγμα, μια αγκαλιά, ένα φιλί με το καλύτερο email». Κάνα μήνυμα λέμε να ανταλλάξουμε όχι να τεκνοποιήσουμε κιόλας!

Διονύσης Σαββόπουλος, πολλά recpect: «Καταλαβαίνω τον ηλεκτρολόγο που δεν μου κόβει απόδειξη, αλλά και κοτζάμ γιατρός, δεν ντρέπεται που κάνει το κορόιδο»; Ντρέπεται, κύριε Σαββόπουλε μου και με όλο τον σεβασμό, αλλά ντρέπεται που παίρνει λιγότερα από τον ηλεκτρολόγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα