«Είμαι κολλημένη με τον πρώην μου, παρά το ότι στη σχέση μας ήταν αδιάφορος»

«Έχω χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο, αλλά αυτή η σχέση με έχει σημαδέψει. Δεν μπορώ να τον ξεπεράσω»

Dr Love,

Η ιστορία που ακολουθεί έχει συμβεί εδώ και καιρό-ενάμισης χρόνος από τότε που χωρίσαμε και τρία χρόνια από τότε που γνωριστήκαμε. Δεν έχω καταφέρει να προχωρήσω αντίθετα με εκείνον που πρόσφατα έμαθα ότι έχει κάνει άλλη σχέση, κάτι το οποίο με "ενόχλησε".Το μόνο που θέλω να μου πεις είναι αν έκανα καλά που έφυγα από αυτήν την ιστορία κι αν έφταιξα κάπου. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μετά από ενάμιση χρόνο σχέση εξ αποστάσεως με μια ενδιάμεση διακοπή πέντε μηνών

ένιωσα ότι δεν πάει άλλο... Συνέχεια πήγαινα στη δική του περιοχή 400χλμ μακριά και αυτό ήταν κάτι που γινόταν από την αρχή της σχέσης.

Βλεπόμασταν κάθε εδομάδα αρχικά όταν πήγαινα εγώ εκεί. Μετά από 3 μήνες σχέσης αποφάσισα να πηγαίνω κάθε 15 μέρες για να μην νιώσω κούραση. Εκείνος δεν ερχόταν συχνά... Από τον ενάμισι χρόνο που τον ξέρω και από τους 14 μήνες που ήμασταν μαζί συνολικά άντε να είχε έρθει 10 φορές. Κι αυτές με αφορμή κάτι άλλο, όχι για εμάς τις πιο πολλές φορές.

Μετά από τους 3 μήνες σχέσης άρχισα να νιώθω ότι αλλάζει, ότι βάζει τη σχέση μας σε δεύτερη μοίρα. Όλο δουλειές, όλο υποχρεώσεις, όλο δεν μπορούσε αυτό για μας, δεν μπορούσε το άλλο... Όταν πήγαινα εκεί όλα φαίνονταν καλά αν και έμενα πολλές ώρες μόνη μου σπίτι του. Έκανα δουλειές, τον φρόντιζα και δεν τον έβλεπα πολύ... Έτρεχε μονίμως για άλλους: οικογένεια, φίλους, γνωστούς, αλλά εμείς πάντα στο μετά...

Γκρίνιαζα πολύ από ένα σημείο και μετά και γενικά αυτά που ήθελα τα διεκδικούσα με λάθος τρόπο. Εκείνος δεν έλεγε τίποτα. Δεν μου έλεγε ότι είχε πρόβλημα με την συμπεριφορά μου και απομακρυνόταν όλο και πιο πολύ. Άλλαζε κι εγώ τρελαινόμουν μέχρι που του είπα να χωρίσουμε.

Μετάνιωσα. Εκείνος φαινομενικά ανένδοτος. Ήθελε να μείνει μόνος του. Τον κυνηγούσα για καιρό. Στους πέντε μήνες που ήμασταν χώρια κατάντησα να γίνω ο πιο ανισόρροπος άνθρωπος του κόσμου. Τη μία του έλεγα ότι έχω πεθάνει για αυτόν, να μην με ξαναενοχλήσει ποτέ, την άλλη να του ζητάω συγνώμη και ότι δεν μπορώ χωρίς αυτόν... Κατάθεση ψυχής σε κάθε μήνυμα...

Με τα πολλά και με αφορμή κάποιο οικογενειακό γεγονός βρεθήκαμε στην περιοχή του. Σημειωτέον πως όταν άρχισα να "χάνομαι" έκανε κάποιες κινήσεις προσέγγισης...Τα βρήκαμε.

Όλο το διάστημα που ήμουν μόνη έκανα τεράστιο απολογισμό και είδα ξεκάθαρα τα λάθη μου τα οποία και διόρθωσα σε έναν μεγάλο βαθμό. Δεν γκρίνιαζα, δεν δημιουργούσα θέματα, τον καταλάβαινα σε όλα, τον φρόντιζα ακόμα πιο πολύ όταν ήμουν εκεί και όχι για να είμαι μαζί του γιατί ήξερα πως σε πολλά έσφαλα.

Αρχικά ήμασταν καλά. Στην πορεία όμως έβλεπα ότι εκείνος δεν έκανε πουθενά πίσω. Τα ήθελε όπως τον βόλευαν όλα. Όποτε ήθελε μιλούσαμε και για όσο ήθελε. Πήγαινα όταν ήθελα, ερχόταν για άλλους λόγους, κρατούσε επαφές με πρώην που φρόντιζε να δηλώνει το παρόν και να δημιουργεί θέματα και εκείνος δεν έκανε τίποτα να την στ
Keywords
Τυχαία Θέματα