Είμαι 28 και μου αρέσει ο κολλητός του αδερφού μου, αλλά δεν ξέρω πώς να του το δείξω

16:42 5/8/2014 - Πηγή: Queen.gr

Γεια σας!

Είμαι 28 χρόνων... Εδώ και οχτώ μήνες είμαι ερωτευμένη με τον κολλητό του αδερφού μου ο οποίος είναι 25. Είναι πάρα πολύ δύσκολη θέση μου γιατί δεν μπορώ να του δείξω τι αισθάνομαι για να μην αλλάξουν οι σχέσεις μας.
Τι μπορώ να κάνω για να μάθω αν με βλέπει σαν μια ελεύθερη κοπέλα ή μόνο σαν την αδερφή του κολλητού του;
Είμαι σε απόγνωση και θέλω τη βοήθειά σας...

Αγαπητή φίλη,

Θα ξεκινήσω με μια ιστορία από τα παλιά (που έχω ακούσει). Ένας φίλος μου κάποτε έκανε κάτι με την μεγαλύτερη αδερφή του κολλητού του και στο τέλος παραλίγο οι δύο κολλητοί

να πλακωθούν. Γιατί στο λέω αυτό τώρα ε;

Τα αγοράκια είναι λίγο περίεργα σε θέματα που έχουν μέσα τις λέξεις «κολλητοί» «μεγαλύτερες» και «αδερφές». Και συχνά πυκνά είναι τα αδέρφια-αγοράκια που είναι περίεργα σε αυτά τα θέματα. Εννοώ ότι ο κολλητός του αδερφού σου μάλλον δεν σε βλέπει ως ελεύθερη κοπέλα για να μην έχει θέμα με τον αδερφό σου. Άρα τι;

Έχεις δύο επιλογές σε αυτή τη φάση. Η μία είναι -αν έχεις πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον αδερφό σου- να ψαρώσεις τον αδερφό σου. Είναι μόνος του ο άλλος; Έχει πει τίποτα για σένα; Και άλλα τέτοια ωραία.

Αν πάλι δεν έχεις καλές σχέσεις με τον brother σου ή τον ντρέπεσαι, τότε παίζεις το παιχνίδι. Το game καλέ. Ξέρεις καμιά μέρα που θα έρθει από το σπίτι πετάς κανένα υπονοούμενο, είσαι λίγο πιο γυναίκα και όχι η μεγάλη αδερφή. Και βλέπεις αντιδράσεις.

Αλλά μεταξύ μας τώρα, μην σκαλώσεις. Δεν υπάρχει λόγος. Και αν έχει πρόβλημα ο αδερφός σου θα του περάσει, και η κολλητή φιλία δεν θα χαλάσει. Έτσι έχω ακούσει ότι γίνεται.

Keywords
Αναζητήσεις
σχεση με αδερφη κολλητου, οταν σου αρεσει ο κολλητος του αδερφου σου
Τυχαία Θέματα