Δεν καταλαβαίνω αν με βλέπει ερωτικά ή σαν φίλη... Βοηθήστε με!

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Θα ήθελα την συμβουλή σας σε ένα μικρό πρόβλημα που με απασχολεί.
Σχετικά πρόσφατα βγήκα από μία μακροχρόνια σχέση 5,5 ετών και σε μία απο τις εξόδους μου γνώρισα ένα παιδί ηλικίας 34 (σ.σ. είμαι 30 ετών), ο οποίος έδειξε από την αρχή ότι με φλέρταρε. Βρεθήκαμε συνολικά 2 φορές σε ένα μπαρ της περιοχής, την δεύτερη όμως- όπως φάνηκε- συνοδευόταν από μία κοπέλα που ήταν στην παρέα μαζί με ένα άλλο ζευγάρι, χωρίς ωστόσο κανείς από τους κοινούς γνωστούς να γνωρίζει κάτι.
Παρα το γεγονός αυτό, την άφησε ήρθε και μου μίλησε, λέγοντας μεταξύ άλλων να πάμε για καφέ. Θεώρησα λογικό, πως το επόμενο βήμα θα ήταν να μου ζητήσει το τηλ. ή έστω να προτείνει έναν τρόπο για να επικοικωνήσουμε. Αντιθέτως, μου είπε να ζητήσω από τις φίλες μου, με τις οποίες γνωρίζονται μόνο εξ όψεως, να τον ειδοποιήσουν αν κανονισουμε για καφέ, επειδή μένουν στην ίδια περιοχή. Κατά την αποχώρησή του απο το μπαρ, με καληνύχτισε, με ενημέρωσε που θα πάνε στη συνέχεια για ποτό, και εφόσον δεν ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση να τον ακολουθήσω, με την παρέα μου πάντα, για ενα ακόμη ποτό, με διαβεβαίωσε πως αν τα καταφέρει θα επιστρέψει για να περάσει το υπόλοιπο βράδυ μαζί μας. Είναι λίγο περίεργη η στάση του ή εγώ το βλέπω περίεργο αυτό που συνέβη. Είμαι λίγο μπερδεμένη, θα με βοηθήσετε σας παρακαλώ?

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν είναι προφανώς και ο πιο ξεκάθαρος άνθρωπος στον κόσμο... Το ότι σου δείχνει ενδιαφέρον είναι θετικό. Πάντα σου μιλάει και θέλει να σε δει περισσότερο. Υπάρχει περίπτωση να είναι από εκείνους που το πάνε λάου-λάου... Να είναι πιο παραδοσιακός, πιο tackfull. Καμιά φορά βέβαια αυτό μπορεί ν απροβληματίσει ακόμη και την πιο ευγενική ψυχή, αν υπάρχει ενδιαφέρον.

Από ό, τι καταλαβαίνω όμως κι εσύ δεν είσαι ιδιαίτερα εκδηλωτική και τα περιμένεις όλα από αυτόν. Δεν αντιλέγω ότι αυτό μπορεί να είναι το στυλ σου, όμως ακόμη και στον τρόπο που γράφεις μου βγάζεις μία επιφύλαξη και έναν κάποιο συντηρητισμό που δεν θεωρώ ότι θα τον ενθάρρυνε ιδιαίτερα. Πιθανότατα κι εκείνος ο ίδιος να διστάζει να σου προτείνει κάτι ξεκάθαρα αν κρατάς αμυντική και παθητική στάση.

Επίσης, αυτή η κοπέλα που τον συνόδευε, μπορεί να ήταν φίλη του που απλά βγήκε με την υπόλοιπη παρέα. Δεν σημαίνει κάτι. Αν δεν τους είδες να κάνουν κάτι ή να είναι περισσότερο διαχυτική δεν πάει να πει πως είναι κοπέλα του ή υποψήφια σύντροφος. Αν ήταν έτσι μπορεί να μην ερχόταν να σου μιλήσει αφήνοντάς την.

Φυσικά, μπορεί το 'πες το στις φίλες σου' να είναι η δική του διακριτική αφορμή για να τα πείτε χωρίς να ρισκάρει να στο ζητήσει απευθείας. Μην το υπέραναλύεις. Σαφώς και υπάρχει μία πιθανότητα να σε συμπαθεί απλώς πολύ αν και το πιθανότερο είναι να του αρέσεις. Μην δυσανασχετείς όμως ό, τι και να γίνει και μην παίρνεις το αρχικό φλερτ των ανδρών σαν de facto ξεκίνημα μίας μελλοντικής σχέσης. Καμιά φορά απλά φλερτάρουν. Έτσι απλά. Δεν σημαίνει ότι δεν τους αρέσεις αν δεν προχωρήσει...

Keywords
Τυχαία Θέματα