Victoria Beckham, φάε τη σκόνη της Λίλη...

Τι; Σας ήρθε το χαράτσι για το ακίνητο σας με τη ΔΕΗ; Μήπως δεν έχετε λεφτά να βάλετε πετρέλαιο; Μήπως είστε άνεργες; Ίσως δε σας πληρώνει η δουλίτσα σας; Τα παιδάκια σας σχολείο δεν έχουν βιβλία και διαβάζουν από φωτοτυπίες; Δε πειράζει αγάπες μου, μια μικρή ανάταση ψυχής μπορείτε να την έχετε τώρα αμέσως. Όχι σε δυο μέρες που έχουμε 28η Οκτωβρίου, όχι! Τώρα σας λέω θα φουσκώσουν τα στήθη σας από εθνική υπερηφάνεια και θα νιώσετε φυλετική υπεροχή.

Μεγάλη Βρετανική αθλητική εφημερίδα, έκανε γκάλοπ ποιος ποδοσφαιριστής

έχει την ομορφότερη σύζυγο. Φυσικά επειδή οι Άγγλοι, τέτοιοι άνθρωποι είναι, εθνικιστές και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, βγάλανε πρώτη την κυρά Beckham, τη Victoria, που από τις πολλές πλαστικές τα δυο χείλη της έχουν να σμίξουν από όταν απελευθερώθηκε η Ινδία απ την Βρετανική Κοινοπολιτεία και θυμίζει σκήνωμα, πια από τα σολάριουμ και την αδυναμία. Που να κάνει κάνα αστείο να βγει στην Αίγινα θα προσευχόμαστε όλοι, πως σηκώθηκε ο Άγιος Νεκτάριος με την παντούφλα –ήμαρτον Άγιε για την ζωηρότητα του κειμένου μου σε αναφέρω η αμαρτωλή- και θα σταυροκοπιόμαστε και αυτή θα αναρωτιέται τι πάθαμε οι ιθαγενείς!

Τέλος πάντων πολύ ασχολήθηκα με την Εγγλέζα που δεν πρέπει να έχει δοκιμάσει ποτέ άμυλο στη ζωή της. Τη δεύτερη θέση όμως, με ολόκληρες 1500 ψήφους, ε; Η Ιωάννα Λίλη, σύζυγος Ζαγοράκη!

Εμείς χαιρετίζουμε την περήφανη ελληνική καλλονή στην κ. Ζαγορακη και διαμαρτυρόμαστε εντόνως διότι δια άλλη μια φορά οι ξένοι απέδειξαν πόσο ανθέλληνες είναι, μεροληπτώντας υπέρ της γκαγκανιασμένης ξεϊγκλωτης χαρχάλως Beckham. Η πρώτη θέση ήταν δικιά μας...

Keywords
Τυχαία Θέματα