Χριστουγεννιάτικος πειρασμός: Juicy Couture Holiday 2011

Η συλλογή του γνωστού brand ρούχων θα μονοπωλήσει τη γυναικεία γιορτινή γκαρνταρόμπα.

Για τα Χριστούγεννα του 2011 η Juicy Couture αντιμετωπίζει την παράδοση μέσα από μια edgy οπτική, δίνοντας κομψές και τολμηρές πινελιές σε κλασικές σιλουέτες. Από την αναπόληση της δεκαετίας του '20, μέχρι την ρετρό αισθητική του Palm Beach, το κορίτσι της Juicy είναι

έτοιμο για μια ρομαντική σεζόν γεμάτη λάμψη και couture.

Το L.A. κορίτσι της Juicy αντιμετωπίζει με πανκ και παιχνιδιάρικη διάθεση την παραδοσιακή σκοτσέζικη κληρονομιά. Καρό τζάκετ και φούστες, στρατιωτικά παλτό ιδωμένα μέσα από νέον αναφορές. Ψεύτικη γούνα σε ουδέτερες αποχρώσεις απογειώνει blazer, παλτό και τσάντες και στη συνέχεια μεταφράζεται σε επαναστατικά χρώματα όπως κόκκινο, μπλε και πράσινο. Το νέο λογότυπο JC και έξυπνα γραφικά αποκτούν ένα νέο ύφος μέσα από υπέροχα κεντήματα σε μπλούζες, βελούδινα παπούτσια και τσάντες.

Τα party dresses της συλλογής ανακαλύπτουν διαφορετικές υφές αντλώντας έμπνευση από την μόδα τσάρλεστον της δεκαετίας του '20. Το δαντελένιο Lottie dress αποφεύγει την «σεμνοτυφία» με μια νέον ροζ κορδέλα στη μέση. Το Gatsby dress επιδεικνύει περήφανα λεπτομέρειες από χάντρες ενώ το φόρεμα με τις παγέτες παρέχει μια 2 σε 1 εμφάνιση με μια εμφατική τούλινη επικάλυψη. Οι τσάντες και τα clutch από παγέτα συμπληρώνουν το απόλυτο party look.

Τολμηρά χρώματα, έντονες γραμμές και ζωντανά γραφικά θέτουν τη βάση για τη resort συλλογή. Θηλυκές γραμμές και σπορ αναφορές συνδυάζονται σε μικρούς θησαυρούς όπως τα charm bracelets. To Color-blocking απογειώνεται σε καμπαρντίνες, ουδέτερες ζακέτες και μεγάλα βραχιόλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα