Tρεις σπουδαίες κυρίες μαζί στα βραβεία AFI

18:22 8/6/2012 - Πηγή: Queen.gr

Οι stars του Hollywood έδωσαν το παρόν σε μία υπέροχη τελετή...

Τα Sony Studios στο Los Angeles, πλημμύρισαν λάμψη, ομορφιά και κυρίως ταλέντο καθώς χθες βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα ετήσια AFI (Αmerican Film

Institute's awards).

Πλήθος Χολιγουντιανών αστέρων έδωσε το παρόν ενώ την παράσταση έκλεψαν αναμφισβήτητα οι απαστράπτουσες Jennifer Aniston, Meryl Streep και Melanie Griffith οι οποίες κατέφθασαν μαζί και πέρασαν όλη τη βραδιά συζητώντας και απολαμβάνοντας την τελετή.

Η Jennifer επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο λευκό maxi φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτο το ένα της, καλογυμνασμένο ομολογουμένως, πόδι και αναδείκνυε το στήθος της με ένα σέξι ντεκολτέ.

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς η αειθαλής Shirley MacLaine η οποία βραβεύτηκε για τη συνολική της προσφορά της στον κινηματογράφο. Το βραβείο παρέλαβε συγκινημένη από τη νικήτρια του αντίστοιχου βραβείου το 2004, Meryl Streep, με την οποία μάλιστα έχει συμπρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στην ταινία Postcards from the Edge.

Μεταξύ άλλων στην τελετή παραβρέθηκαν οι Julia Roberts, που πολύ μας λείπει, Jack Nicholson, τα λόγια είναι περιττά, John Travolta, Morgan Freeman, Dakota Fanning, που έδειχνε υπέροχη μέσα στο κοραλλί φόρεμά της, Katherine Heigl, ντυμένη στα μαύρα και πιο κομψή από ποτέ και πολλοί πολλοί άλλοι.

Διαβάστε ακόμη: MTV Movie Awards 2012: H παλαιστής Charlize και ο μουσικός Johnny

Ποια διάσημη κυρία πέταξε πιο πολύ "μπούτι";

Keywords
Τυχαία Θέματα