Katie Holmes: Μαθαίνει ποδήλατο στη Suri στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Η μαμά Katie αποφάσισε να γίνει δασκάλα για την μικρή της...

H Κatie Holmes έχει αποφασίσει να γίνει full time μητέρα και το αποδεικνύει καθημερινά. Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε τη φρεσκοχωρισμένη Holmes να μαθαίνει ποδήλατο στην μικρή Suri, στους δρόμους της Ν.Υόρκης.

Μάνα και κόρη ήταν απλά ντυμένες, ενώ το ποδηλατάκι της

Suri ήταν ροζ με καλαθάκι και μάλιστα χρωματικά συνδυασμένο με το κράνος της. Σύμφωνα με πηγές, η Holmes σκοπεύει να αλλάξει εντελώς την καθημερινότητα της μικρής της κόρης επιδιώκοντας μία φυσιολογική ζωή, ενώ ήδη έχει αρχίσει να της διδάσκει αξίες και πράγματα τα οποία μέχρι τώρα ήταν άγνωστα για εκείνη.

Στο μεταξύ, άτομο από το στενό περιβάλλον της διάσημης ηθοποιού, μίλησε και διέψευσε τις φήμες σχετικά με την άρνηση του Tom Cruise να επισκέπτονται το πατρικό της συζύγου του όσο φυσικά ήταν παντρεμένοι, στο Toledo του Ohio.

«Η Katie είχε επισκεφτεί το Ohio πολλές φορές και μάλιστα μαζί με τη Suri. Το ότι ο Tom δεν ήθελε η σύζυγός του να έχει επαφές με την οικογένειά της, ήταν μεγάλο ψέμα. Μάλιστα, στα γενέθλια της Suri, πάντα καλούσαν όλη την οικογένεια και φυσικά με έξοδα του Tom».

Και συνεχίζει: « Οι διακοπές ήταν πάντα οικογενειακή υπόθεση και για τους δυο τους. Μάλιστα, λίγο καιρό πριν το χωρισμό, η Katie, η Suri και τα άλλα δύο παιδιά του Cruise o Conor και η Isabella, πέρασαν τις διακοπές τους στο Ohio όσο εκείνος έλειπε για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας».

Τελικά Tom, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!

Διαβάστε επίσης:

H Katie Holmes μετακομίζει στο νέο της σπίτι

Το νέο σχολείο της Suri Cruise

Katie Holmes, ποιος είναι αυτός;

Keywords
Τυχαία Θέματα