H νιόπαντρη Cheryl Cole έχει ήδη προβλήματα;Ο φίλος του άντρα της πάντως την προειδοποίησε

Γιατί της έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου;

Mόλις 2 μέρες πριν, άντε 3 πληροφορηθήκαμε ότι η διάσημη τραγουδίστρια Cheryl Cole, παντρεύτηκε με τον εδώ και μόλις 3 μήνες σύντροφό της Jean-Bernard Fernandez-Versini. Παρά το γεγονός βέβαια, ότι το περιβάλλον της τραγουδίστριας δε σταματά να δηλώνει πόσο ευτυχισμένο και ταιριαστό είναι το ζεύγος, ο κολλητός του Jean-Bernard, Curtis Jones, δεν είναι και τόσο χαρούμενος, μιας και φοβάται πολύ τη συμπεριφορά του φίλου του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκε τον έρωτα της ζωής του, αλλά οφείλω

να πω στη Cheryl ότι θα πρέπει να έχει το νου της. Ο Jean-Bernard λατρεύει τις γυναίκες, και τον λατρεύουν κι εκείνες. Κάθε φορά που βγαίναμε μαζεύονταν όλες γύρω του και δεν τον άφηναν σε ησυχία. Είναι άγριο αρσενικό! Δε νομίζω ότι μπορεί να... τιθασευτεί. Πιστεύω ότι μετά το γάμο θα ηρεμήσει κάπως, αλλά συμβουλεύω τη Cheryl να να τον προσέχει λίγο», δήλωσε ο Jones.

Α όλα κι όλα: Αν αυτός δεν είναι θετικός οιωνός για να ξεκινήσεις τον έγγαμο βίο σου, τότε τι είναι; Και επίσης, ο κύριος Jones είναι όντως φίλος του Jean-Bernard; Γιατί για κολλητός της Cheryl μας κάνει περισσότερο! Πάντως αν αποδειχθεί και ο νέος σύζυγος μπερμπάντης, όλοι θυμόμαστε τα κατορθώματα του Ashley Cole, τότε η Cheryl είναι η πιο άτυχη γυναίκα στον κόσμο της showbiz.

Keywords
Τυχαία Θέματα