Glam-rock μακιγιάζ από τη Shiseido στο fashion show των MI-RO

Ο Μάνος Βυνιχάκης, δημιούργησε το look ΜΙ-RO Kalogirou αναδεικνύοντας τα χειμερινά trends.

Τα προϊόντα μακιγιάζ της Shiseido έχουν πρωταγωνιστήσει σε διεθνείς επιδείξεις μόδας οίκων όπως Μarc by Marc Jacobs, Michael Kors, Narciso Rodriguez κ.α. και πρόσφατα «φορέθηκαν» στο Fashion Week της Νέας Υόρκης.

Ο

Μάνος Βυνιχάκης, creative director της Shiseido στην Ελλάδα, δημιούργησε το glam rock look που πρωταγωνίστησε στα πρόσωπα των μοντέλων στο fashion show που διοργάνωσε ο Όμιλος Λεμονή με τους ΜΙ-RO, με αφορμή τη συμπλήρωση των 120 χρόνων του.

«Το μακιγιάζ του show είχε μία glam rock αίσθηση, και αυτή την αίσθηση θέλησα να ενσωματώσω στο look που δημιούργησα», μας εξηγεί ο Μάνος. « Ένα look για τη σύγχρονη, μοντέρνα και δυναμική γυναίκα, εμπνευσμένο από τις διεθνείς τάσεις της μόδας για τη φετινή σεζόν, που αποδίδεται απόλυτα με τα υπέροχα προϊόντα της Shiseido!»

Το «neo smoky eye look» ήταν το βασικό εφέ του μακιγιάζ: έντονα τονισμένα μάτια, ερχόντουσαν σε αντίθεση με τη διάφανη, ματ επιδερμίδα, και τα διακριτικά χείλη που δημιούργησαν τα προϊόντα Shiseido.

Στην επιδερμίδα, χρησιμοποιήθηκε το Perfect Refining Foundation, ένα make up που δίνει τέλεια κάλυψη χωρίς να βαραίνει το δέρμα δίνοντας ματ αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα.

Τα μάτια τονίστηκαν με το Accentuating Cream Eyeliner black No1, που προσφέρει μακρά διάρκεια. Επιπλέον, η κρεμώδης σκιά Shimmering Cream Eyeshadow BK912, σε λαμπυρίζον μαύρο χρώμα, χάρισε μοναδική λάμψη με διάρκεια. Οι βλεφαρίδες ήταν τέλειες με την Perfect Mascara BK901.

Keywords
Τυχαία Θέματα