Chic to Chic

07:54 4/5/2012 - Πηγή: Queen.gr

Και αυτή την εβδομάδα δεν ήταν λίγες οι κυρίες της showbiz που μας εντυπωσίασαν με το αψεγάδιαστο γούστο στις εμφανίσεις τους, στα διάφορα events. Το Queen σας τις παρουσιάζει

Η Kate Hudson στο Δείπνο Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου εντυπωσίασε με την μωβ δημιουργία της Jenny Packham. Το μακρύ, βραδινό της

φόρεμα, με την ανοιχτή λαιμόκοψη και τα μακριά μανίκια η ηθοποιός συνδύασε με μικρό, μαύρο clutch Edie Parker. Το άψογο make up και hairstyling της ολοκλήρωσαν τέλεια την απαστράπτουσα red carpet εμφάνισή της.

Στο ίδιο event είδαμε την Elle MacPherson η οποία έμεινε πιστή στο πιο επίσημο χρώμα, το μαύρο, φορώντας μία εντυπωσιακή δημιουργία της bridal –ως επί το πλείστον- σχεδιάστριας, Romona Keveza. Το φόρεμα, με «αυστηρό», γεωμετρικό κορσάζ είναι ραμμένο σε μακριά φούστα με εντυπωσιακό σκίσιμο. Το supermodel δήλωσε, μάλιστα, ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που φόρεσε outfit της σχεδιάστριας- και εμείς ελπίζουμε ότι δεν θα είναι η τελευταία.

Σε προβολή της ταινίας Girl in Progress, στο Λος Άντζελες, συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Eva Mendes με girlie, καρό φόρεμα με full skirt του label Honor. Το halterneck φόρεμα η σέξι ηθοποιός φόρεσε με τα υπέροχα ψηλοτάκουνα σανδάλι Lance, του Jimmy Choo.

Στην παρουσίαση του αρώματός της είδαμε την σταρ του burlesque, Dita von Teese με σέξι, και πολύ classy ταυτόχρονα φόρεμα από σατέν σε έντονο ρουμπινί χρώμα που ανέδειξε τέλεια το λευκό δέρμα και τα κατάμαυρα μαλλιά της. Το φόρεμα, δια χειρός Herve L. Leroux, η βασίλισσα του ρετρό συνόδευσε με το trademark, κατακόκκινο κραγιόν, το vintage hairstyling και το κόκκινο της φωτιάς μανικιούρ της.

Η Olivia Wilde, πιο ξανθιά από ποτέ, πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ της Revlon, όπου υποδύεται την ηθοποιό- θρύλο Marilyn Monroe στην ταινία «7 Χρόνια Φαγούρα». Με χαριτωμένο, λευκό, πλισέ φόρεμα, nude ψηλοτάκουνα και καμηλό clutch η ηθοποιός σίγουρα αξίζει μία θέση στις καλοντυμένες της εβδομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα