Brunch με τα παιδιά στο Βυζαντινό

Μια τέλεια ιδέα για το Κυριακάτικο πρωινό

'Ενα από τα πιο αγαπημένα meeting points για Κυριακάτικο brunch, το Βυζαντινό, απέκτησε πλέον έναν νέο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά: στον μικρό, χαριτωμένο παιδότοπο που βρίσκεται μέσα στο εστιατόριο, υπάρχουν πολύχρωμα τραπεζάκια και καρεκλάκια, πίνακας, ξυλομπογιές, τουβλάκια, πλαστελίνη και παιδικά βιβλία, όπου οι λιλιπούτειοι επισκέπτες του Βυζαντινού μπορούν να ζωγραφίσουν, να παίξουν και να διαβάσουν παραμύθια καθώς οι γονείς θα απολαμβάνουν το brunch τους. Μάλιστα, ο χώρος διαθέτει

και Wii, την τελευταία κονσόλα παιχνιδιών της Nintendo, για να διασκεδάζουν μικρά αλλά και... μεγάλα παιδιά. Και όταν έρθει η ώρα του φαγητού, τα παιδιά μπορούν σε σερβιριστούν μόνα τους από τον χαμηλό μπουφέ, σε χάρτινα πιατάκια κι έτσι να συμμετέχουν κι εκείνα στη διασκεδαστική εμπειρία του brunch.

Όσο για τις προτάσεις του brunch, περιλαμβάνουν από scrambled eggs, κρουασάν, French toast, σαλάτες, ορεκτικά και κυρίως πιάτα μέχρι τον περίφημο μουσακά του Βυζαντινού, ολόφρεσκη σφυρίδα και καλοψημένο γουρουνόπουλο ενώ μια στάση στο live cooking station επιβάλλεται, για να ζητήσετε το πιάτο ημέρας που ετοιμάζει ο σεφ μπροστά σας. Και μια συμβουλή: κρατήστε οπωσδήποτε χώρο για τα γλυκά, ανάμεσα στα οποία το περίφημο σιντριβάνι ζεστής σοκολάτας με την οποία μπορείτε να γαρνίρετε φρέσκες φράουλες, μπανάνες, marshmallows ή ό,τι άλλο επιθυμείτε. 

Τι άλλο να ζητήσετε από ένα όμορφο, χαλαρωτικό Κυριακάτικο πρωινό με τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα;
Info: Το brunch ξεκινάει στις 12:30 το μεσημέρι και διαρκεί έως τις 4:00 το απόγευμα. Η τιμή κατ' άτομο είναι €43,50 και περιλαμβάνει μια θέση πάρκινγκ δωρεάν. Τα παιδιά έως 5 ετών γευματίζουν δωρεάν ενώ από 6 έως 11 ετών έχουν 50% έκπτωση. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210-7281400.

Keywords
Τυχαία Θέματα