Backstage στο "Μέσα στην καλή Χαρά" που περιμένει το πράσινο φως για το 2012

Και αυτό το Σαββατοκύριακο οι τηλεθεάσεις στο νεανικό κοινό πλησίασαν το 31%. Η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της περνούν καλά και αυτό φαίνεται.

Το ερωτηματικό που υπάρχει για το αν συνεχιστεί η εκπομπή και μετά τα Χριστούγεννα νομίζω είναι απλά λόγω της φοβίας που υπάρχει στο κανάλι της Κάντζας μετά τις απίστευτες τροποποιήσεις που έκανε φέτος στο πρόγραμμά του. Η εκπομπή άλλωστε έχει ήδη κάνει άλλη μια πρόσληψη, αυτή του Βασίλη Δρυμούση. Έφυγε ο Βασίλης Λιάτσος επειδή δεν είχε χώρο μέσα

στο πλατό αλλά τα πατήματα έχουν βρεθεί. Ναταλία και Έλενα Παπαβασιλείου για τις ανάγκες του ζωντανού έχουν αυτό που χρειάζεται για να μην υπάρχουν μουρμούρες.

Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκτά σιγά-σιγά τον ρόλο που φαινόταν να είχε χάσει και ο νεαρός κύριος Λαγιόπουλος έχει τις κοπελίτσες-τηλεθεάτριες με το μέρος του. Στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε πίσω από τις κάμερες του πρωινού προγράμματος βλέπουμε την Έλενα Παπαβασιλείου να ποζάρει με τον Θέμη Γεωργαντά στα διαφημιστικά break και τον Βασίλη Δρυμούση με τον συνεργάτη του να κάνουν αστειάκια στο φακό!

Keywords
Τυχαία Θέματα