Ζήτησε συγνώμη ο Σέζνι

Επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ, με την οποία απολογείται για την φραστική επίθεση του πατέρα του στον Αρσέν Βενγκέρ, εξέδωσε ο Βόιτσεχ Σέζνι.

Ο Ματσέι Σέζνι, πρώην διεθνής τερματοφύλακας και ο ίδιος, άσκησε σκληρή κριτική στον Αλσατό τεχνικό για τον τρόπο που μεταχειρίζεται τον γιο του, θεωρώντας πως ο προπονητής της Άρσεναλ τον πιέζει να αγωνιστεί αν και ανέτοιμος, ενώ του… φόρτωνε στη συνέχεια τις ευθύνες των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας.

«Ο Βενγκέρ ψάχνει ήδη τον αποδιοπομπαίο τράγο. Δεν θα πρέπει να φέρεται έτσι ένας προπονητής.

Ο Βόιτσεχ είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς και δεν έπρεπε να είχε δεχτεί να παίζει τότε, αλλά ο προπονητής του επέμενε. Δεν προπονούταν καθόλου όλη την εβδομάδα, έκανε λίγο ζέσταμα την Παρασκευή κι έπαιξε το Σάββατο. Ο Βενγκέρ παίζει με την υγεία του κι εκείνος το δέχεται βλακωδώς. Έτσι ήταν επιρρεπής σε τραυματισμούς και δεν μπορούσε να βρει τη φόρμα του» ήταν τα λόγια του πατέρα του Σέζνι.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας φρόντισε από την πλευρά του να ξεκαθαρίσει πως δεν ασπάζεται τις απόψεις που εξέφρασε ο πατέρας του, δηλώνοντας χαρούμενος για την απόλυτη στήριξη που λαμβάνει από τους «κανονιέρηδες» και περήφανος που αποτελεί μέλος του λονδρέζικού συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση του Σέζνι στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ:

«Θα ήθελα να απολογηθώ για τα σχόλια του πατέρα μου τα οποία έγιναν γνωστά μέσω των πολωνικών και των αγγλικών Μέσων. Θα ήθελα να καταστήσω σαφές πως αυτές οι απόψεις είναι του ίδιου και όχι δικές μου. Παρόλο που σέβομαι την άποψή του δεν μπορώ να τη δεχτώ, διότι είναι αρνητικές για τον σύλλογο που αγαπώ. Βρίσκομαι στην Άρσεναλ εδώ και επτά χρόνια και έχω αποδείξει πόσο σέβομαι την ομάδα, τον Αρσέν Βενγκέρ, το προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους μας. Πάντα είχα την απόλυτη στήριξη από του προπονητή και του κόσμου και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο πως θα επιστρέψω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είμαι περήφανος που αποτελών μέλος της Άρσεναλ και βλέπω το μέλλον μου σε αυτό το εξαιρετικό κλαμπ».

Πηγή: england365.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ζήτησε συγνώμη ο Σέζνι appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα