Τελικά απλά την ζήλευε και ήθελε να της μοιάσει!

Τελευταία μέρα της εβδομάδας, να το κανιβαλίσουμε; Πάμε! So, βρεθήκαμε στο κομμωτήριο και χαζέψαμε τα περιοδικά. Τα γνωστά. «Ok», «Hello» και όλα αυτά τα φωτογραφικά. Ξέρετε, με τα… παπαράτσι. Ε, και γιατί τώρα σας το μπουμπουνάμε αυτό ε; Διότι έχει την πλάκα του βρε guys μου, ποιος μόστραρε σε ένα από αυτά, με την οικογένεια του!

Desperate celebrity
Ο Καραμέρος! Ναι, πού τον ξέθαψαν! Α ρε Μενεγάκη, πώς δικαιώνεσαι η άτιμη! Απιστεύτου Jesus Christ

μου! Μα ο τύπος που έκραζε αριστερά και δεξιά την presenter του Alpha λέγοντας για τις φωτο της και κάνοντας βαρύγδουπες δηλώσεις ότι αυτόν ποτέ δεν θα τον δεις πουθενά να ποζάρει με την γυναίκα του… είναι αυτός τώρα που φωτογραφίζεται, μαζί και με τα παιδιά του!

Ο χρόνος όλα τα αποκαλύπτει…
Απίθανος! Τελικά αυτό ήθελε προφανώς, για αυτό και τον «βίδωνε» η περίπτωση της Μενεγάκη. Εξ ου και με τις δηλώσεις τους μετά για την όμορφη presenter, ήταν που το έχασαν… Τη μπάλα και γενικότερα! Πόση ψευτιά βρε guys μου! Να κατακεραυνώνεις και να κρίνεις κανονικά, για να πας μετά να κάνεις αυτά που κορόιδευες! Δεν υπάρχει! Για γέλια!

Διαπρέπει!
Τελικά, ο κόσμος δεν φαίνεται να είναι και τόσο ψυχοπονιάρης. Ε μα! Μα να γίνεται όλος αυτός ο ντόρος γύρω από την ανανέωση ή όχι της σύμβασης της Έλλης Στάη, να ζούμε το θρίλερ αν θα συνεχίσει από Φεβρουάριο και μετά να υπάρχει στην κρατική… και τελικά να βαίνουν όλα καλώς και ο κόσμος, να της γυρίζει την πλάτη; Ε μα για όνομα! Καμία ευαισθησία πια αυτός ο viewer! Άκαρδος και σκληρός! Βαρβάτα τα μονοψήφια της!

Εξαίρεση
Ευτυχώς πάντως που στο Star έχουν και τις ταινίες που μπουμπουνάνε καμιά φορά και σημειώνουν επιτυχία. Διότι αν περίμενε το channel από τις επιδόσεις των εκπομπών του, τα έπιασε τα λεφτά του! Και πες, οκ στη χάση και στη φέξη και αν βοηθήσει η επικαιρότητα και καταπιαστεί η Τατιάνα με κάνα θέμα σχετικό, θα φέρει κάνα νούμερο… Με τους άλλους τι κάνεις!

Star οι φιλάνθρωποι!
Που τελικά αποδεικνύεται ότι όχι μόνο γκρεμοτσακίζεται (και) φέτος η Μελέτη στους μεσημεριανούς πίνακες, αλλά από κοντά ακολουθεί και το δίδυμο Φώτης και Μαρία! Τα sorry μας, αλλά το ότι και οι δύο εκπομπές εξακολουθούν να κάνουν το κέφι τους βαριεστημένα και χωρίς καμία έμπνευση, συνιστά πλέον πρόκληση! Στις μέρες μας! Και μεγάλη γενναιοδωρία!

Αυτά! Και αμπάχα μπούχα και το volume για το songάκι! Και άντε γεια!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα