Ξεκάθαρα τα πλάνα του Δώνη

Μόνο αν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα αλλάξουν τα σχέδια του Γιώργου Δώνη για την προσεχή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μόνο η θέση του δεξιού μπακ φαίνεται ότι τον προβληματίζει.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εν όψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ

στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Δώνης δεν αναμένεται να αλλάξει την ενδεκάδα του «Δικεφάλου του Βορρά» σε σχέση με το νικηφόρο (3-1) παιχνίδι με τον ΟΦΗ και η μοναδική απουσία θα είναι εκείνη του Στέφανου Αθανασιάδη που είναι τιμωρημένος.

Στην αρχή κάποιοι αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο ο 44χρονος δήλωσε να εκτίσει σε αυτό ματς ο διεθνής επιθετικός την ποινή του, όμως ο Ολίσε τους «απάντησε» πως μπορούν να μείνουν εκτός τα 18 γκολ της ομάδας.

Όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας προπονητής θα παρατάξει με σύστημα 4-4-2 τους «ασπρόμαυρους» στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, έχοντας μάλιστα πέντε μεταγραφικά αποκτήματα στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολόπουλο (ή Κωνσταντινίδη), Κατσουράνη, Σίλντεφελντ και Λίνο.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάτσε και ο Λάζαρ, έχοντας στα πλάγια τους Ολίσε και Καμαρά. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαλπιγγίδης και ο Λόρενς.

Οι κινήσεις του Σαββίδη

Ικανοποιημένος από όσα είδε στο σαββατιάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ αποχώρησε από την Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ γνωρίζει ότι με τις προθήκες που έγιναν στο ρόστερ η ομάδα θα παρουσιάζεται καλύτερη σε κάθε παιχνίδι και θα παρουσιάζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, ο ομογενής επιχειρηματίας έχει διάφορες υποθέσεις που έχει αναλάβει ο ίδιος. Η πρώτη έχει να κάνει με την πρόταση που έκανε όσον αφορά την πληρωμή των χρεών του συλλόγου. Συγκεκριμένα, ο Σαββίδης πρότεινε να πληρώσει τα 11 εκατ. ευρώ του πρωτογενούς χρέους και το κλίμα φαίνεται ότι είναι καλό.

Εν τω μεταξύ, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της ΠΑΕ, με την οποία θα ανοίξει μία ακόμη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αυτή η διαδικασία αναμένεται μέσα στον Μάρτιο και όπως έχει προαναγγελθεί, ο Σαββίδης θα συμμετέχει με ένα ποσό δέκα εκατομμυρίων.

Οπως δηλαδή και τον περασμένο Αύγουστο. Αυτή η κίνηση θα βάλει τις γερές βάσεις της επένδυσης του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την ώρα που ίσως κάνει και άλλες μεγάλες επιχειρηματικές κινήσεις στην Ελλάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ξεκάθαρα τα πλάνα του Δώνη appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα