Μίτσελ: Σε κάθε ματς και καλύτεροι

Καλύτερο περιμένει τον Ολυμπιακό στη συνέχεια ο Μίτσελ, σύμφωνα με όσα είπε στους παίκτες. «Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι, θα βελτιωνόμαστε συνεχώς», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε σε γενικές γραμμές ο Μίτσελ, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της χθεσινής

προπόνησης.

Ο νέος προπονητής των Πειραιωτών μοίρασε συγχαρητήρια, όμως ανέφερε ότι ακόμα υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να διορθωθούν για να παίζει καλύτερα η ομάδα.

Ο 50χρονος τεχνικός έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Λεβάντε.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνιση», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο Ισπανός στους παίκτες και πρόσθεσε:

«Εφαρμόστηκαν κάποια πράγματα, αλλά είδα και κάποια άλλα που είχαμε πει να κάνουμε και τα οποία δεν έγιναν. Αυτό, όμως, είναι λογικό. Είχαμε λίγο χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε μαζί. Δεν γίνεται όλα να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη. Για να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο, υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία και χρειάζεται κάποιος χρόνος».

Στη συνέχεια, ο Μίτσελ ανέφερε: «Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι, θα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο. Θα μαθαίνετε και εσείς τη φιλοσοφία μου και όσα σας ζητάω, αλλά κι εγώ θα σας μαθαίνω περισσότερο».

Ο 50χρονος προπονητής δεν μπορούσε να μην σταθεί στο πάθος που είχαν οι ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος του αγώνα, αφού το γκολ του Μήτρογλου ήρθε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης: «Είμαστε ήδη διαφορετικοί. Δείξαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο και αυτό οφείλεται στη δική σας διάθεση για δουλειά σε αυτό που κάνουμε. Μου άρεσε από αυτό το παιχνίδι και το κρατάω το πάθος που βγάλατε. Δεν συμβιβαστήκατε σε καμία στιγμή του αγώνα με την ισοπαλία και αυτό είναι πολύ ωραίο».

Καταλήγοντας, ο Ισπανός τόνισε: «Τώρα, όμως, πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι της Τρίπολης και να κοιτάξουμε το ματς με τη Λεβάντε. Αυτός ο αγώνας μας απασχολεί και για αυτό θα δουλέψουμε από εδώ και τώρα».

Και τώρα η Λεβάντε

Πλέον οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προετοιμάζονται για τον αγώνα με την Λεβάντε, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League. Ο Μίτσελ αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα, αφού για παράδειγμα ο Παπάζογλου δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA και ίσως προχωρήσει σε rotation.

Οι μόνοι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει ο Ισπανός είναι ο Φουστέρ και ο Πίνο (και οι δύο θα είναι έτοιμοι για τη ρεβάνς), ενώ χθες στη διάθεσή του τέθηκε ο Κάρολ. Μάλιστα, ο 50χρονος προπονητής είχε τετ-α-τετ με τον Βορειοϊρλανδό κατά τη διάρκεια της προπόνησης και ύστερα από το τέλος αυτής.

Από σήμερα (10:30 η προπόνηση) ο Μίτσελ θα δείξει το πλάνο του εν όψει του αγώνα της Πέμπτης. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παρατάξει μία πιο έμπειρη ενδεκάδα στο ευρωπαϊκό ματς σε σχέση με τους παίκτες που χρησιμοποίησε στην Τρίπολη. Ο Μοντέστο έχει πάρει ανάσες, μια και δεν έπαιξε το Σάββατο, όπως και ο Γκρέκο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Μίτσελ: Σε κάθε ματς και καλύτεροι appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα