Βροχερό το σκηνικό του καιρού

Σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές αναμένονται σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Επιπλέον, θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα νότια.

Στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην Αθήνα αλλά και τις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες

με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά.

Το μεσημέρι οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 και πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα νότια.

Την Παρασκευή προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Μετά το μεσημέρι αναμένεται βελτίωση στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

The post Βροχερό το σκηνικό του καιρού appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα