Τσιώλης: «Στην πρώτη τετράδα ο Αστέρας»

Την καθιέρωση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο του Αστέρα Τρίπολης ο Σάκης Τσιώλης. Ο τεχνικός των Αρκάδων μίλησε στην εκπομπή SUPER BALL για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και την πορεία του Αστέρα στο πρωτάθλημα...
«Η ομάδα παίζει αποδεδειγμένα πια καλό ποδόσφαιρο. Κερδίζουμε τις εντυπώσεις, δεν παίρνουμε όμως αυτό που μας αναλογεί. Είναι κάτι που μας στεναχωρεί. Κρατάμε τις εντυπώσεις
και πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεση. Μάλλον ο Ολυμπιακός δεν περίμενε τόσο δυνατό τον Αστέρα, ενώ ήταν και κουρασμένος από το ταξίδι», ανέφερε αρχικά ο Τσιώλης.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ύστερα από ένα δύσκολο πρόγραμμα, επισήμανε: «Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τώρα τα παιχνίδια που έρχονται στην έδρα μας έτσι ώστε να είμαστε στις τρεις - τέσσερις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος».

Τέλος, κάνοντας ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα ως τώρα, υπογράμμισε: «Είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να διαχειριστούμε ειδικές καταστάσεις. Κάποιες ομάδες βέβαια αργά ή γρήγορα θα ξεχωρίσουν. Ο Ολυμπιακός δύσκολα θα έχει αντίπαλο στη μάχη του τίτλου γιατί έχει το Καραϊσκάκη. Πάντως οι μεγάλες ομάδες ξεπερνούν τα προβλήματά τους. Ας ελπίσουμε ότι θα βγει κάτι καλό μέσα από αυτό που συμβαίνει σε ΑΕΚ και Άρη. Τους έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Keywords
Τυχαία Θέματα