Το project για το νέο Cruise Terminal στο Ηράκλειο

Το project για το νέο Cruise Terminal στο Ηράκλειο της Κρήτης θα παρουσιάσει η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος στη διάρκεια της παρουσίας της στη διεθνή έκθεση SeaTrade Miami 2013, που φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο συμμετοχών.

«Έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα για την έκθεση εδώ και τέσσερις μήνες.

Έχουμε στείλει το υλικό μας με συγκεκριμένες προτάσεις, ειδικά για το Home Port, έχουμε κλεισμένα συγκεκριμένα ραντεβού με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, όπως με την Tui Cruises, την Costa Crociere, την Royal Caribbean, την Disney Cruises, αλλά και τη Norwegian Cruise Line και την Carnival Cruise Lines» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, κ. Γιάννης Μπρας.

Και συνέχισε: «Φέτος θα παρουσιάσουμε το project για το νέο Cruise Terminal που θέλουμε να κατασκευαστεί στο αεροδρόμιο Ηράκλειου για την εξυπηρέτηση του Home Port , αλλά και τις νέες εφαρμογές τεχνολογίας που θα εγκατασταθούν στο λιμάνι με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και θα προσφέρουν μια νέα εμπειρία πληροφόρησης και διαδραστικότητας στους επισκέπτες μας».

Και προσέθεσε: «Επίσης, θα παρουσιαστούν το νέο project για το για το Fly, Stay & Cruise με τη ρωσική αγορά που, για πρώτη φορά φέτος, θα ξεκινήσει από το Ηράκλειο, αλλά και οι νέες εκδρομές στην ενδοχώρα του νομού».

Το Ηράκλειο συμμετέχει για τρίτη φορά σε αυτόν το διεθνή θεσμό, εδραιώνοντας την παρουσία του στα παγκόσμια δρώμενα, με αυξημένες προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια.

The post Το project για το νέο Cruise Terminal στο Ηράκλειο appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα