«Το νομοσχέδιο υιοθετεί τη φιλοσοφία που μας χρεωκόπησε»

Να μη συναινέσουν με την ψήφο τους στο φορολογικό νομοσχέδιο καλεί τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, με κείμενο που δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα.

«Οι βουλευτές ιδίως του ΠΑΣΟΚ, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας που σήκωσε το πολιτικό βάρος τα δυόμισι προηγούμενα

χρόνια για την αντιμετώπιση της χρεοκοπίας της Ελλάδας δεν έχουν κανένα δικαίωμα να συναινέσουν με την ψήφο τους στη υιοθέτηση ενός φορολογικού νομοσχεδίου που μετατρέπει τις δραματικές μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων σε προκλητικές αυξήσεις των ατομικών εισοδημάτων των επιχειρηματιών και όχι σε παραγωγικούς και αναπτυξιακούς πόρους», σημειώνει ο κ. Ραγκούσης.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Και επειδή πολλοί θα αναρωτηθούν: “Δηλαδή να πέσει η κυβέρνηση;”. Απαντώ: “Να μην πέσει η κυβέρνηση. Να αλλάξει αυτό το ανήθικο, άδικο και παλαιοκομματικής εμπνεύσεως φορολογικό νομοσχέδιο”».

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός ασκεί κριτική τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «η Ελλάδα δεν συνεχίζει να ζει μόνον με το ψέμα της αντιπολίτευσης, ότι με ένα άρθρο θα αποκατασταθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, αλλά και με την αλήθεια της κυβέρνησης ότι δεν έχει την πολιτική βούληση και άρα δεν πρόκειται τίποτε να αλλάξει από τις δομές που παράγουν φορολογική αδικία, σκάνδαλα, διαφθορά και τελικά την πορεία προς ένα νέο δημοσιονομικό γκρεμό».

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο του Γιάννη Ραγκούση εδώ

The post «Το νομοσχέδιο υιοθετεί τη φιλοσοφία που μας χρεωκόπησε» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα