Θέλει τελικό ο Ιμπραΐμοβιτς

Στο επίσημο περιοδικό της UEFA, φιλοξενήθηκε ο Ζλάταν Ιμραΐμοβιτς. Ο Σουηδός μίλησε μεταξύ άλλων για τη «νέα σελίδα» στην καριέρα του, ενώ δεν δίστασε να πει ότι η ομάδα του μπορεί να...
κατακτήσει το εφετινό Champions League.

«Η τέλεια μεταγραφή», όπως τον χαρακτήρισε με τον ερχομό του στο Παρίσι ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν –Λεονάρντο- έδειξε ικανοποιημένος και «έτοιμος»
να προσφέρει στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιμπραΐμοβιτς:

Για το κατά πόσο είναι η Παρί ο κατάλληλος σύλλογος σε αυτό το στάδιο της καριέρας σου:

«Πιστεύω ότι τα όνειρά τους μπορεί να γίνουν πραγματικότητα και θέλω να είμαι κομμάτι. Μαζεύουν όλους τους μεγάλους παίκτες μαζί και θέλουν να δημιουργήσουν ένα σπουδαίο σύνολο. Αυτό σημαίνει πως το γαλλικό πρωτάθλημα θα γίνει πιο ελκυστικό, πιο συναρπαστικό και θα ανέβει το επίπεδο. Ποιος δεν θα ήθελε να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο; Έχω να πω μόνο θετικά πράγματα για τη Μίλαν αλλά το μέλλον μου είναι εδώ, για αυτό το λόγο ήρθα στο Παρίσι. Πού αλλού να ήθελα να βρίσκομαι;»

Για τον ρόλο του Αντσελότι στη μεταγραφή του:

«Είναι το πεπρωμένο. Ήμασταν κοντά το 2006 και κάτι θα μπορούσε να συμβεί το 2010. Τώρα επιτέλους είμαστε μαζί».

Για το εάν θα ανέβει το επίπεδο στη Γαλλία:

«Κάθε μεγάλη πόλη θέλει μία μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε για το Παρίσι επειδή αυτό είναι αβαντάζ για κάθε παίκτη που έρχεται σε αυτόν τον σύλλογο. Η ομάδα θα πρέπει να ωριμάσει, να παίξει μαζί και να κερδίσει παιχνίδια».

Για το αν μπορεί η Παρί να κατακτήσει το Champions League:

«Δεν θα ερχόμουν εδώ εάν δεν πίστευα ότι η Παρί μπορεί να κατακτήσει το Champions League. Είναι αλήθεια ότι δεν έχω κατακτήσει αυτό το τρόπαιο αλλά δεν είμαι απελπισμένος. Κερδίζεις τίτλους χάρη σε μεγάλους παίκτες και έχω πάρει πολλούς τίτλους έχοντας παίξει δίπλα σε παίκτες που με βοήθησαν. Είμαι με σπουδαίους παίκτες τώρα. Δεν κερδίζεις μεγάλα τρόπαια μόνο σου, αυτό είναι σίγουρο».

Για το εάν έχει ένα μήνυμα για τους φίλους της Παρί:

«Πιστέψτε στην ομάδα. Πολύς κόσμος έρχεται χρόνια στο γήπεδο περιμένοντας από την ομάδα να κατακτήσει κάτι. Πιστεύω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Αυτή είναι η στιγμή μας».

Για το εάν είναι στο κορυφαίο σημείο της καριέρας του:

«Κάθε χρόνο βελτιώνομαι. Ήμουν κορυφαίος σκόρερ στη Serie A και έσπασα το ρεκόρ του παίκτη με τα περισσότερα τέρματα σε μία σεζόν για τη Μίλαν, όμως δεν κερδίσαμε κάποιον τίτλο. Το ερώτημα είναι «Είμαι χαρούμενος;» Θα προτιμούσα να κερδίσω κάτι παίζοντας άσχημα από το να παίξω καλά και να μην πάρω τίποτα στο τέλος. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα