Ένας μικρός "θρύλος"

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού σημείωσε την πρώτη της νίκη στο «NextGen Series», το επονομαζόμενο Champions League των «μικρών», επικρατώντας με 2-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Αρσεναλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης...
Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, καθώς
άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Σούκια στο 82' και «σφράγισαν» τη νίκη με την ωραία εκτέλεση φάουλ του Λεάντρο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Στη φάση αυτή, μάλιστα, οι Λονδρέζοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπελερίν.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και μάλιστα είχε τις δικές του ευκαιρίες με τους Λυκογιάννη (3') και Σιόπη (30'), ενώ και οι Αγγλοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές με τους Νάμπρι (23') και Εμπεσίλιο (28').

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αρσεναλ άρχισε καλύτερα, απείλησε αλλά μετά το 65' ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και μετά τις δύο-τρεις ευκαιρίες που είχε, έφτασε στα δύο γκολ, ενώ ενδιάμεσα είχε και μεγάλη ευκαιρία με τον Πασαλίδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιόπης, Δ. Σιόπης (59' Βουτσιώτης), Γκίνο (59' Σούκιας), Ιωαννίδης, Ρίκσπουν (64' Πασαλίδης), Λύρας.

ΑΡΣΕΝΑΛ Κ20: Κουκ, Μπελέριν, Άνγκχα, Γιεννάρις, Μοντέρο, Χάτζροβιτς, Τζέφρι (58' Άισφελντ), Χέιντεν (79' Ιουόμπι), Άκπομ, Εμπεσίλιο, Νάμπρι (89' Λίπμαν).
Keywords
Τυχαία Θέματα