Θέλει να «δέσει» Φωτάκη

Ο διεθνής Καλαματιανός μέσος διανύει τον τέταρτο χρόνο παρουσίας του στον «Δικέφαλο», έχοντας εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο εργαλείο της μηχανής του και παράλληλα ένας από τους ποιοτικότερους χαφ του ελληνικού πρωταθλήματος...
Οι εμφανίσεις του μάλιστα και ιδιαίτερα οι φετινές ως δεξιού μέσου, συγκλίνοντας στον άξονα και βοηθώντας τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Με δεδομένο έτσι ότι το συμβόλαιο του Φωτάκη
εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, αλλά και το γεγονός πως ο Γιώργος Δώνης (με τον οποίο συνεργάστηκαν και στη Λάρισα) επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν κάνει ήδη μία πρώτη κρούση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Όλα δείχνουν, μάλιστα, ότι σύντομα στο… τραπέζι θα πέσει και τα οικονομικό (ο Φωτάκης αμείβεται με 250.000 ευρώ ετησίως), αλλά και λεπτομέρειες όπως η διάρκεια του νέου συμβολαίου του, καθώς οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να προλάβουν ομάδες του εξωτερικού που έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους προς τον 30χρονο μέσο.Αποφασισμένοι να… δέσουν τον Γιώργο Φωτάκη στην Τούμπα είναι οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο συνεργασίας!

Ο διεθνής Καλαματιανός μέσος διανύει τον τέταρτο χρόνο παρουσίας του στον «Δικέφαλο», έχοντας εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο εργαλείο της μηχανής του και παράλληλα ένας από τους ποιοτικότερους χαφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι εμφανίσεις του μάλιστα και ιδιαίτερα οι φετινές ως δεξιού μέσου, συγκλίνοντας στον άξονα και βοηθώντας τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Με δεδομένο έτσι ότι το συμβόλαιο του Φωτάκη εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, αλλά και το γεγονός πως ο Γιώργος Δώνης (με τον οποίο συνεργάστηκαν και στη Λάρισα) επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν κάνει ήδη μία πρώτη κρούση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Όλα δείχνουν, μάλιστα, ότι σύντομα στο… τραπέζι θα πέσει και τα οικονομικό (ο Φωτάκης αμείβεται με 250.000 ευρώ ετησίως), αλλά και λεπτομέρειες όπως η διάρκεια του νέου συμβολαίου του, καθώς οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να προλάβουν ομάδες του εξωτερικού που έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους προς τον 30χρονο μέσο.
Keywords
Τυχαία Θέματα