ΣΥΡΙΖΑ: Οδηγούμαστε σε μία δημοκρατία υπό αίρεση

Σκληρή απάντηση στην επιστράτευση των ναυτεργατών και τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο εντεινόμενος κυβερνητικός αυταρχισμός σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα υιοθετείται προκειμένου να καλυφθούν τα αδιέξοδα της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι καταφεύγει

στη «βία της επιστράτευσης» και «τη συκοφάντηση των αγώνων των εργαζομένων». «Η καταφυγή στη «βία της επιστράτευσης» και στη συκοφάντηση των αγώνων των εργαζομένων, που επιδιώκει την τρομοκράτηση της κοινωνίας, οδηγεί με γοργά βήματα σε μία δημοκρατία υπό αίρεση» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η με κάθε μέσο και τρόπο υλοποίηση της μνημονιακής πολιτικής σπρώχνει ολοένα και περισσότερο κόσμο στη φτώχεια και την απόγνωση και ταυτόχρονα βλάπτει τη δημοκρατία, με τον Πρωθυπουργό μπροστάρη στη στρατηγική της έντασης και τους δύο εταίρους άφωνους παρατηρητές στον κατήφορο» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον εκτιμά ότι η κοινωνία δεν θα μείνει απαθής και θα αγωνιστεί με αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη, για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

The post ΣΥΡΙΖΑ: Οδηγούμαστε σε μία δημοκρατία υπό αίρεση appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα