Συνεχίζεται το Κίνημα…

Σε κανόνα τείνει να εξελιχθεί το Κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες στις γειτονιές της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης χώρας, με τους παραγωγούς και τους και τους καταναλωτές να δείχνουν πλέον ότι έχουν ξεπεράσει τον όποιο αρχικό δισταγμό σε μια κίνηση που αναμφισβήτητα λειτουργεί προς το συμφέρον και των δύο.

Χθες, Κυριακή, οι παραγωγοί έστησαν τους πάγκους τους στη Νέα Σμύρνη, στον παράδεισο της Ελευθερίου Βενιζέλου,

όπου διένειμαν λάδι, ρύζι, αλεύρι, μέλι, φέτα, γραβιέρα, λουκάνικα, φακές, φασόλια, ρεβίθια, πορτοκάλια και κρασί σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Ενδεικτικά, το λάδι πωλούνταν αντί τριών ευρώ το λίτρο, ενώ τα πορτοκάλια δεν ξεπερνούσαν τα 20 λεπτά το κιλό. Η ζήτηση των προϊόντων, ωστόσο, ήταν τόσο αυξημένη, που πολλοί καταναλωτές, σε συνεννόηση με τη Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Νέας Σμύρνης, είχαν κάνει… κρατήσεις για τις αγορές του από τις 30 Ιανουαρίου!

Η διαδικασία αυτή, μάλιστα, φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος και σε άλλες συνοικίες της Αθήνας. Συγκεκριμένα, οι Πολίτες του Βύρωνα δέχονται ήδη παραγγελίες στην ιστοσελίδα τους για την επερχόμενη (έκτη) συνάντηση «Χωρίς Μεσάζοντες», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου, με τα διαθέσιμα προϊόντα και σε αυτή την περίπτωση να είναι κυρίως λάδι, ζυμαρικά, τυροκομικά, όσπρια, κρασί και φρούτα. Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στην Ακαδημία του Πλάτωνος αλλά και στην περιοχή της Ελευσίνας.

ΠΗΓΗ: Δημοκρατία

The post Συνεχίζεται το Κίνημα… appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα