Γ. Σταθάκης: Αξιοποιήσιμη η παραδοχή του ΔΝΤ

Αξιοποιήσιμη χαρακτήρισε την παραδοχή του ΔΝΤ ότι είχε υπολογίσει λάθος τις επιπτώσεις της ύφεσης στο ελληνικό πρόγραμμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Προφανώς είναι αξιοποιήσιμη, διότι το ΔΝΤ

και από τις προηγούμενες εκθέσεις είχε διατυπώσει επιφυλάξεις για το αν θα έβγαινε το πρόγραμμα. Τώρα, το είπε μάλλον με πολύ ρητό τρόπο, το οποίο θέτει, βεβαίως, πληθώρα θεμάτων τα οποία η Ελλάδα οφείλει και πρέπει να αξιοποιήσει», τόνισε ο κ. Σταθάκης.

«Το 2013 είναι η χρόνια που θα υλοποιηθούν πολλά από τα μέτρα του “Μνημόνιου 2” και ταυτόχρονα υπάρχει και το 30% των μέτρων που θα εφαρμοστεί το ’14 και το ’15, τα οποία είναι άλλα 6-7 δισ. Συνεπώς, αν θέλει κάποιος, έστω και την ύστατη στιγμή, να διαμορφώσει το πλαίσιο ενός έκτακτου σχεδίου σταθεροποίησης της οικονομίας, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ανασταλεί η εφαρμογή ορισμένων μέτρων και να φτιαχτεί αυτό το έκτακτο σχέδιο σταθεροποίησης της οικονομίας με κάποιους διαφορετικούς όρους από αυτούς που έχει το ισχύον», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ

The post Γ. Σταθάκης: Αξιοποιήσιμη η παραδοχή του ΔΝΤ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα