Στραματσόνι: Άλλοι θα είχαν καταρρεύσει

Ανακουφισμένος από τη νίκη με 3-2 επί της Μπολόνια στην παράταση και την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Αντρέα Στραματσόνι.

Η πορεία της Ίντερ στο Κύπελλο Ιταλίας συνεχίζεται. Η ομάδα του Μιλάνου, αν και έκανε τα εύκολα… δύσκολα, κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 της Μπολόνια, χάρη σε ένα γκολ του Αντρέα Ρανόκια, στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και να προκριθεί για τους ημιτελικούς του θεσμού.

Μετά το τέλος του ματς ο Αντρέα Στραματσόνι εμφανίστηκε

ανακουφισμένος μπροστά στα μικρόφωνα του «Rai Sport», όπου έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα του Στέφανο Πιόλι.

«Πρέπει να δώσω τα συγχαρητήριά μου στη Μπολόνια και στον προπονητή της, Στέφανο Πιόλι. Κατάφερε να φέρει στα… ίσια ένα ματς που φαινόταν χαμένο μετά το δεύτερο δικό μας γκολ. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της Ίντερ.

Στη συνέχεια ο Στραματσόνι έκανε μια μικρή ανάλυση του αγώνα. «Παίξαμε αρκετά καλά σε κάποια διαστήματα. Μετά το δεύτερο γκολ φάνηκε να παίρνουμε την πρόκριση, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα τελειώνουν με το σφύριγμα της λήξης. Η Μπολόνια κατάφερε μέσα σε 4 λεπτά να ισοφαρίσει και αυτό θα μπορούσε να μας επηρεάσει ψυχολογικά. Άλλοι στη θέση μας θα είχαν καταρρεύσει. Τα παιδιά, όμως, πίστεψαν στην πρόκριση και την πήραν χάρη στο γκολ το τελευταίο λεπτό. Σε γενικές γραμμές ήταν μια δίκαιη πρόκριση, αν λάβουμε υπόψη μας ολόκληρο το παιχνίδι. Μια πρόκριση που πήραμε με την ψυχή και το πάθος μας», σημείωσε ο νεαρός τεχνικός.

Η Ίντερ είναι στον ημιτελικό και θα διεκδικήσει το τρόπαιο, όπως τονίζει ο Στραματσόνι. «Αυτό το κύπελλο το θέλω πολύ εγώ, το θέλουν οι παίκτες μου, το ζητά ο πρόεδρος. Θα κάνουμε τα πάντα για να το πάρουμε, αν και δεν είναι αυτός ο πρώτος μας στόχος. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλός μας», είπε με έμφαση ο Αντρέα Στραματσόνι.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Στραματσόνι: Άλλοι θα είχαν καταρρεύσει appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα