Διονύσης Χατζηδάκης | Δεύτερος καλύτερος δήμαρχος στον κόσμο

10:16 16/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Μετά τη διάκριση του Παναγιώτη Καρκατσούλη ως ο καλύτερος δημόσιος λειτουργός διεθνώς, σειρά είχε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος ανακυρήχθηκε δεύτερος στη λίστα με τους καλύτερους δημάρχους στον κόσμο.

Είναι μία πολύ ενθαρρυντική και ελπιδοφόρα διάκριση καθώς τονίζει πως υπάρχουν και φωτεινά παραδείγματα σε κομβικές θέσεις. Πρώτος στην κατάταξη βρέθηκε ο Νορβηγός δήμαρχος και την τριάδα συμπλήρωσε ο Βέλγος.

Διαβάστε τι δήλωσε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου για την

ανάδειξη του:

«Κυρίες, κύριοι, αγαπητοί συνάδελφοι,

Η σημερινή βράβευση αποτελεί μεγάλη τιμή, για την χώρα μου την Ελλάδα, για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και για μένα προσωπικά ως Δήμαρχο αυτής της όμορφης παραλιακής πόλης των 70.000 κατοίκων.

Την τιμή αυτή την μοιράζομαι με τους συνεργάτες μου και το προσωπικό του Δήμου.

Σε μια εποχή που η χώρα μου αλλά και άλλες χώρες της Ευρωζώνης έχουν οικονομικά προβλήματα, ο Δήμος μας είναι πλεονασματικός στην οικονομική του διαχείριση.

Το επίτευγμα αυτό είναι το αποτέλεσμα της αυστηρής διαχείρισης των δημόσιων πόρων, της αξιοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Όταν οι Δήμαρχοι και οι Πολιτικοί μιλούν λιγότερο και δουλεύουν περισσότερο είναι βέβαιο ότι θα έχουν καλά αποτελέσματα.

Αυτή την αρχή την έχω κάνει πράξη και στις τρεις συνεχόμενες θητείες μου ως Δήμαρχος

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα