«Στο τέλος όλοι μαζί θα δικαιωθούμε»

Μετά την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας ήρθε και η παρουσίαση του Σάββα Παντελίδη από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα μπορεί και πρέπει να πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα, ωστόσο, τόνισε ότι αυτό που χρειάζεται είναι σκληρή δουλειά, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Καραγιάννης κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή δήλωσε ότι αυτό που ξεχώρισε στον Παντελίδη ήταν το πάθος για διάκριση, αλλά και το ήθος

του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παντελίδης:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου ανέθεσε αυτό το έργο, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος όλοι μαζί θα δικαιωθούμε. Και να μην ήξερα που ερχόμουν, μετά από τρεις ημέρες, καταλαβαίνω πού ήρθα, καταλαβαίνω την αγάπη του κόσμου για αυτή την ομάδα και το πάθος που κυριαρχεί για να γυρίσει εκεί όπου ανήκει. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, ήρθα για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος, να κάνουμε μία ομάδα που θα ικανοποιεί πρώτα εμάς και τη διοίκηση», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το αν το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου είναι το καλύτερο στην κατηγορία, απάντησε: «Το καλύτερο ρόστερ είναι αυτό που παίρνει την άνοδο. Αξιολογούμε το υλικό, υπάρχει αρκετά καλό υλικό αλλά με ανομοιομορφία στην κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές. Ίσως ότι ξεκίνησε αργά η προετοιμασία οφείλεται για την έως τώρα πορεία και θα πρέπει τα παιδιά να έρθουν σιγά-σιγά σε μια ευθεία γραμμή στην κατάστασή τους. Η ομάδα έχει βάθος και το έδειξε και με τη χθεσινή εμφάνιση».

Για τη βαθμολογική θέση και το εάν ο ίδιος νιώθει πίεση που ήρθε στον Ολυμπιακό Βόλου: «Αν η ομάδα είχε αξιοποιήσει την έδρα της, θα ήταν πρώτη και εφόσον συνέβαινε αυτό θα χρειαζόταν λιγότερα εκτός έδρας. Σίγουρα χρειαζόμαστε νίκες μακριά από το Βόλο, αλλά για εμένα προέχει το ματς της Κυριακής με τον Απόλλωνα. Κοιτάω πολύ κοντά αλλά αν κερδίσουμε την Κυριακή, που θα κερδίσουμε, η ομάδα θα βελτιώνεται συνέχεια. Ευελπιστώ ότι Κυριακή με Κυριακή θα είμαστε περισσότεροι, θέλω να φεύγει ικανοποιημένος ο κόσμος από το γήπεδο».

Για το τι προτίθεται να αλλάξει στην τακτική: «Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πετύχει 12 γκολ σε 17 αγώνες που είναι πολύ λίγα για μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Αντίθετα δεν είναι κακή αμυντικά. Επιθετικά είναι πολύ πίσω, εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Κάποια παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα τελευταία δεν είναι έτοιμα για να ανταπεξέλθουν σε ένα δυνατό παιχνίδι όπως αυτό με τον Απόλλωνα. Πρέπει να δούμε μέσα από τη διάρκεια των προπονήσεων, τι μπορούν να δώσουν τα παιδιά που έχουμε, η ομάδα πρέπει να γίνει πιο επιθετική, να φθάνει πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, να δημιουργούμε περισσότερες δύσκολες καταστάσεις στην εστία των αντιπάλων».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Ψυχολογικά οι παίκτες δεν είναι άσχημα, η ομάδα βρίσκεται σε φάση αναδιάρθρωσης μετά την αλλαγή της διοίκησης, τώρα έγινε και αλλαγή προπονητή. Οι έμπειροι παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση αυτή. Θα ήθελα το παιχνίδι της Κυριακής να μας δώσει τη βάση για τα επόμενα ματς. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Η πίεση θα είναι σε εμένα και όχι στα παιδιά. Θα βγούμε στο γήπεδο να δώσουμε τη ψυχή μας χωρίς να σκεφτόμαστε τη Δευτέρα. Έτσι, οι παίκτες θα αποκτήσουν νοοτροπία νικητή».

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου όταν πήρε τον λόγο, είπε: «Η διοίκηση με γνώμονα την αγωνιστική βελτίωση με σκοπό την επάνοδο στη Super League, ήρθε σε συμφωνία με τον γνωστό προπονητή Σάββα Παντελίδη. Η πορεία του μάς κέντρισε το ενδιαφέρον. Όμως κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που είχαμε, διακρίναμε τόσο πάθος για διάκριση όσο και ήθος, στοιχείο εξίσου σημαντικό και πάντα επιδιωκόμενο για όλους τους συνεργάτες μας. Η διοίκηση θα σταθεί δίπλα στο νέο προπονητή με όλους τους τρόπους, την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ αλλά και για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί ο ίδιος».

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Στο τέλος όλοι μαζί θα δικαιωθούμε» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα