Στο σανίδι για πρώτη φορά με την κόρη του

Η κόρη του Γιάννη Μπέζου, Ηρώ, είναι η «Αντιγόνη» στο έργο που ο πατέρας της είναι παραγωγός, σκηνοθέτης και «Κρέοντας».

Στο Νέο Ελληνικό Θέατρο θα παρουσιάσει από τις 30 Ιανουαρίου την Αντιγόνη του Ζαν Ανουίγ, ο Γιάννης Μπέζος. Για το ρόλο της Αντιγόνης επέλεξε την κόρη του, Ηρώ Μπέζου.

Ο ίδιος μίλησε στο HELLO γι’ αυτή του την επιλογή:

«Είναι πολλά χρόνια που ήθελα να ανεβάσω το έργο και δεν είχα στο μυαλό μου την Ηρώ. Αλλά, όταν το ξαναδιάβασα και προσπάθησα να κάνω τη διανομή, σκέφτηκα, γιατί όχι;

Πέρα των ικανοτήτων της, που θεωρώ δεδομένες -όχι μόνο στην κόρη μου, αλλά σε πολλές συναδέλφους της-, η Ηρώ συνδυάζει μια δύναμη με μια παιδικότητα, η οποία είναι απαραίτητη για το ρόλο. Σκεπτόμενος αυτό ακριβώς και ότι μπορεί να τα καταφέρει, της το ζήτησα. Μετά από καιρό, μου είπε ότι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε, καθώς -για ευνόητους λόγους- είχε αντιρρήσεις. Η συνεργασία μας είναι αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα».

Άρα εσείς κάνατε την πρόταση και η Ηρώ δυσκολεύτηκε να απαντήσει;
Ακριβώς. Η δουλειά μας, όμως, δεν γίνεται εν κρυπτώ. Τη χάρηκα, πάντως, τη συγκεκριμένη συνεργασία, γιατί είχα και ένα λόγο παραπάνω.

The post Στο σανίδι για πρώτη φορά με την κόρη του appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα