Πορείες, απεργίες – Κόλαση η Αθήνα!

Τη χειρότερη μέρα της τελευταίας δεκαετίας βιώνουν σήμερα οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, όσον αφορά τουλάχιστον την κυκλοφορία και τις μετακινήσεις σε αυτήν. Απελπιστική η κατάσταση που επικρατεί ενώ για να μετακινηθεί κάποιος από ή προς το κέντρο κυρίως, πρέπει να διαβεί έναν Γολγοθά! Σα να μην έφτανε το ότι είναι ακινητοποιημένα και απεργούν και τα 6 Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, παράλληλα διεξάγονται αυτή τη στιγμή πορείες

διαμαρτυρίας στους αθηναϊκούς δρόμους και αναμένεται να διεξαχθούν ακόμα περισσοτερες. Αυτή τη στιγμή, οι απεργοί της ΕΘΕΛ έχουν “στρατοπεδεύσει” έξω από το υπουργείο Οικονομικων ενώ στα Σεπόλια οι εργαζόμενοι του Μετρό ετοιμάζουν πορεία με κατεύθυνση την πλατεία Συντάγματος.

Παράλληλα, οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ, ως ένδειξη συμπαράστασης και αντίδρασης στην επίταξη των οδηγών των ΜΜΜ από την κυβέρνηση, αποφάσισαν να μεταβούν στα Σεπόλια, για να ενωθούν με τους απεργούς του Μετρό και να συμμετάσχουν στην πορεία τους. Ήδη έχουν κηρύξει στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Κομφούζιο επικρατεί στους δρόμους, καθώς το μοναδικό μέσο μεταφοράς είναι τα ΙΧ και τα ταξί! Ουρές σχηματίζονται στα φανάρια στην πλειοψηφία των μεγάλων αθηναϊκών λεωφόρων και οι τροχονόμοι που έχουν κινητοποιηθεί, προσπαθούν ανεπιτυχώς να ξεμπλοκάρουν το αφόρητο μποτιλιάρισμα! Τουλάχιστον, υπάρχει άρση του μέτρου της Δακτυλίου για το κέντρο της Αθήνας για τη διευκόλυνση των οδηγών, αλλά φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει ριζικά την κατάσταση, καθώς δεν πέφτει ούτε καρφίτσα!

Keywords
Τυχαία Θέματα