«Στηρίξτε την ομάδα και θα δείτε»

Σίγουρος για την ανάκαμψη του Ατρομήτου εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός όταν μερίδα οπαδών έσπευσε να τού εκφράσει τα παράπονά του κατά την αποχώρησή του από το Περιστέρι...
Μετά τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, τα πνεύματα ηρέμησαν. Οι οπαδοί του Ατρομήτου που περιμεναν την αποχώρηση των παικτών έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τα παράπονά τους σε παίκτες, Μπάγεβιτς και Σπανό σε ήρεμο ύφος.

«Ντούσαν, λίγη μπάλα θέλουμε
να δούμε. Είμαστε κοντά σας κάθε Κυριακή και σας στηρίζουμε. Σφίξε λίγο τα λουριά...», ήταν μια από τις ατάκες στον Σερβοέλληνα προπονητή που ναι μεν δεν απάντησε, αλλά κούνησε συγκαταβατικά το κεφάλι του δείχνοντας ότι συμμερίζεται τον προβληματισμό.

«Πρόεδρε ήταν λάθος η αντίδρασή σου να σπρώξεις οπαδό» ακούστηκε προς τον Σπανό, ο οποίος είχε επεισόδιο με φίλο του Ατρομήτου αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Κουκουλάκη. «Δεν γινεται να αποδοκιμάζετε τους παίκτες την ώρα που παλεύουν στο γήπεδο. Να είστε κοντά στην ομάδα, να την στηρίζετε και θα δείτε ότι σε λίγο καιρό θα πετάει...», ήταν η απάντηση του Σπανού που στη συνέχεια άκουσε άλλον οπαδό να του λέει: «Μην πουλήσεις τον Σκόνδρα στον Ολυμπιακό. Κράτησέ τον στον Ατρόμητο».
Keywords
Τυχαία Θέματα