Απογοήτευσαν και οι δύο στο 0-0 του Περιστερίου

Αν και θεωρητικά είναι από τις ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, ο Ατρόμητος και ο Λεβαδειακός απογοήτευσαν με το θέαμα που παρουσίασαν στο Περιστέρι και μοιραία έμειναν στο 0-0 με το οποίο βολεύονται περισσότερο οι Βοιωτοί...
Από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Περιστερίου, άξιζε μόνο το πρώτο δεκάλεπτο. Διάστημα κατά το οποίο χάθηκαν τρεις ευκαιρίες, μία από πλευράς Λεβαδειακού και δύο για τον Ατρόμητο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον Βασιλείου να πιάνει
το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μόλις στο 3', αλλά να στέλνει τη μπάλα πάνω στον Ιτάνζ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό. Ο Μπρίτο βρέθηκε αφύλαχτος στο ύψος του πέναλτι, το πλασέ του, όμως πήγε πάνω στον Κασμερίδη, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα και έπειτα από λάθος των Βοιωτών, ο έτερος Βραζιλιάνος, Σουμπίνιο, πλάσαρε όμορφα, πλην όμως... άστοχα.

Κάπου εκεί έληξε και το πρώτο ημίχρονο. Διότι στη συνέχεια οι δύο γκολκίπερ ήταν απλοί θεατές του αγώνα. Οι παίκτες του Μπάγεβιτς και του Παράσχου επιδόθηκαν σε διαγωνισμό λαθών με αποτέλεσμα οι οπαδοί τους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου (περίπου 30 οι φίλοι του Λεβαδειακού) δεν έκαναν ούτε... αχ.

Μια από τα ίδια...

Το τραγούδι «Μια βροχή θα μας σώσει» δεν βρήκε εφαρμογή στα Δυτικά Προάστια. Η βροχή που ξεκίνησε να πέφτει με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έκανε ακόμα χειρότερη την κατάσταση. Ο καλά στημένος Λεβαδειακός δεν επέτρεψε στον Ατρόμητο να τον απειλήσει παρά σε μία μονο περίπτωση και συγκεκριμένα στο 66', όταν ο Επστάιν βρέθηκε αφύλαχτος στο σημείο του πέναλτι, σούταρε στην αριστερή γωνία του Κασμερίδη, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι περνώντας ελάχιστα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια προσπάθεια να σκοράρουν στο πρώτο τέταρτο του β' ημιχρόνου πιέζοντας για ένα πεντάλεπτο τον Ατρόμητο (σε μια φάση κέρδισαν πέντε συνεχόμενα κόρνερ), από τη στιγμή όμως που δεν βρήκαν το γκολ, αποφάσισαν να παίξουν για την ισοπαλία. Και μάλλον την απέσπασαν πολύ πιο εύκολα από ότι περίμεναν, δεδομένου ότι οι Περιστεριώτες παρουσιάστηκαν για ένα ακόμα ματς πολύ νωθροί, χωρίς φαντασία και χωρίς επιθετικές λύσεις.

Η ισοπαλία αυτή άφησε αμφότερες τις ομάδες πολύ πίσω στη βαθμολογία. Και πολύ περισσότερο, «ανάγκασε» τους φίλους του Ατρομήτου να ξεσπάσουν σε έντονες αποδοκιμασίες μετά το τελευταίο σφύριγμα του Κουκουλάκη, κάτι που είχε πολύ καιρό να συμβεί και που σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει τόσο τους ποδοσφαιριστές, όσο και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα