Στη φυλακή γιατί η κόρη του «έφαγε» πάγκο!

Το γεγονός πως ο κόουτς της ομάδας του λυκείου που πάει η κόρη του... τόλμησε να αφήσει την πιτσιρίκα στον πάγκο, έκανε έξαλλο τον πατέρα ο οποίος την «έπεσε» στον προπονητή και τον διευθυντή, πριν συλληφθεί από τις Αρχές του Ιλινόις...

Ο 61χρονος Τζον Κάσικ απείλησε πως θα σκοτώσει τον προπονητή της κόρης του, Ματ Χροάμπεσκι, ενώ μετά το φινάλε του σχολικού αγώνα, ακολούθησε τον λυκειάρχη, Νταν Ντίλαρντ. Σταμάτησε λοιπόν με το αυτοκίνητο δίπλα του και άρχισε να του φωνάζει, με τον διευθυντή του σχολείου να τον καλεί να συζητήσουν
την επόμενη μέρα.

Ο Κάσικ γύρισε σπίτι του, αλλά δεν ηρέμησε. Άρχισε λοιπόν να στέλνει απειλητικά μηνύματα στον Ματ Χροάμπεσκι και να του τηλεφωνεί. Για πέντε ώρες, χωρίς σταματημό, ο έξαλλος πατέρας απειλούσε τον προπονητή του σχολείου πως θα βιάσει τη γυναίκα και την κόρη του και θα σκοτώσει τον ίδιο!

Το επόμενο πρωί ο Κάσικ πήγε στο ραντεβού με τον λυκειάρχη, που προσπάθησε να βάλει τέλος στη διαμάχη, αλλά τότε ο 61χρονος άρχισε να τον χτυπά. Κάποιος από το σχολείο κάλεσε την αστυνομία, που αργότερα, συνέλαβε τον δράση την ώρα που βρισκόταν σπίτι του.

Ο Κάσικ κατηγορήθηκε για τις τηλεφωνικές απειλές στον προπονητή και για την βιαιοπραγία στον λυκειάρχη. Έδωσε πάντως 30.000 δολάρια και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη (19 Νοεμβρίου).

Ο 61χρονος, που είχε λευκό ποινικό μητρώο και δεν είχε εμπλακεί σε άλλα περιστατικά κατά το παρελθόν, κινδυνεύει με τριετή φυλάκιση!
Keywords
Τυχαία Θέματα