Πρόταση σε Κατσουράνη!

Για την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη αναμένεται να κινηθεί η ΑΕΚ αμέσως μόλις ολοκληρωθεί το «διαζύγιο» του Έλληνα άσου με τον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν αποφασίσει να κάνουν κρούση στον έμπειρο μέσο, ούτως ώστε να...
μάθουν τις προθέσεις του και κατά πόσο ενδιαφέρεται να φορέσει και πάλι την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Βέβαια, σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι εξελίξεις στη
διαδικασία λύσης του συμβολαίου του Αχαιού ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή, ο Κώστας Κατσουράνης έχει πάρει υποχρεωτική άδεια από τους «πράσινους» και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει ένα ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, ούτως ώστε να βάλουν… τέλος στη συνεργασία τους.

Πάντως, το θέμα δεν αποκλείεται να έχει κι άλλα επεισόδια, σε περίπτωση που ο διεθνής άσος βρίσκεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία και την Σλοβακία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η συνάντηση του Κώστα Κατσουράνη με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος».

Όποια κι αν είναι οι εξελίξεις, στον «Δικέφαλο» εμφανίζονται έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση προς τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε περίπτωση που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους» θα πρέπει να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του.
Keywords
Τυχαία Θέματα